Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gündem Türkiye Kadın Dernekleri Federasyonu’ndan Srebrenitsa Katliamı paylaşımı

Türkiye Kadın Dernekleri Federasyonu’ndan Srebrenitsa Katliamı paylaşımı

Türkiye Kadın Dernekleri Federasyonu, Twitter hesabında Srebrenitsa Katliamı’na ilişkin bir mesaj yayınladı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Türkiye Kadın Dernekleri Federasyonu’ndan Srebrenitsa Katliamı paylaşımı

Türkiye Kadın Dernekleri Federasyonu sayfasından paylaşılan gönderide; “Komşuların komşuya karşı işlediği, kadın ve genç kızlara yönelik vahşetin, acımasızlığın yaşandığı tarihin en utanç verici tablolarındandır. Kulaklarınızın duymak istemeyeceği acıların yaşandığı Srebrenitsa Katliamı 28 yıl önce bugün başlamıştı.

Tarihe kara bir leke olarak kazınan katliamda yaşamını yitiren kardeşlerimizi saygı ve rahmetle anıyoruz.” İfadelerini kullandı.

<blockquote class="twitter-tweet"><p lang="tr" dir="ltr">Komşuların komşuya karşı işlediği, kadın ve genç kızlara yönelik vahşetin, acımasızlığın yaşandığı tarihin en utanç verici tablolarındandır. Kulaklarınızın duymak istemeyeceği acıların yaşandığı Srebrenitsa Katliamı 28 yıl önce bugün başlamıştı.<br><br>Tarihe kara bir leke olarak… <a href="https://t.co/cX1sOhoimy">pic.twitter.com/cX1sOhoimy</a></p>&mdash; Türkiye Kadın Dernekleri Federasyonu (@tkdfederasyon) <a href="https://twitter.com/tkdfederasyon/status/1678722501700886530?ref_src=twsrc%5Etfw">July 11, 2023</a></blockquote> <script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

NİHAT SARAÇ

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
ÖZKAN UĞUR, İSTANBUL'DA SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

ÖZKAN UĞUR, İSTANBUL'DA SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI