Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Gündem Türk Polisinin Türk Bayrağı hassasiyeti yürekleri ısıttı

Türk Polisinin Türk Bayrağı hassasiyeti yürekleri ısıttı

Gümüşhane’de trafik ışıklarında duran bir polis memuru, yola savrulan Türk bayrağını fark edip hemen aracından çıkarak bayrağı kurtardı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
KAYNAK: İHA

Gümüşhane’de trafik ışıklarında duran bir polis memuru, rüzgarla birlikte yola savrulan Türk bayrağını fark edip hemen aracından çıkarak bayrağı kurtardı.

Bu anlar, güvenlik kameraları tarafından kaydedildi. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramının 100. yıl kutlamaları için Türk bayraklarıyla donatılan Gümüşhane sokaklarında ve yollarda duygulandıran bir olay yaşandı. Karşıyaka kavşağında bulunan Muzaffer Demirhan üstgeçidindeki bir bayrak, rüzgarın da etkisiyle koparak yola düştü.

Yeşil ışığı bekleyen bir sürücü, bayrağın yerde olduğunu görünce aracından inip koştu ve akan trafiği göze alarak bayrağı yerden kaldırdı.

Görüntüler, güvenlik kameralarına yansırken polis memuru olduğu belirlenen kişinin davranışı takdir topladı. Gümüşhane İl Emniyet Müdürlüğü de görüntüleri sosyal medya hesaplarından paylaşarak “Teşkilatımızın şanlı bayrağımıza olan hassasiyetini bir kez daha gösteren mesai arkadaşımıza Gümüşhane İl Emniyet Müdürlüğü olarak teşekkür ediyoruz” mesajını yayınladı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Fenerbahçe'den Szymanski  uçuyor mu? Yeni takımı açıklandı

Fenerbahçe'den Szymanski uçuyor mu? Yeni takımı açıklandı