Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Gündem Tünektepe Teleferik Davasında Karar Çıktı

Tünektepe Teleferik Davasında Karar Çıktı

Tünektepe Teleferik Tesisleri’nde meydana gelen ve 1 kişinin hayatını kaybetmesine, 7 kişinin de yaralanmasına yol açan teleferik kazasıyla ilgili davanın ikinci duruşmasınd karar çıktı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Tünektepe Teleferik Davasında Karar Çıktı
MUHABİR: Tayfun Akyatan

Antalya’nın Konyaaltı ilçesindeki Tünektepe Teleferik Tesisleri’nde 12 Nisan 2024’te meydana gelen ve 1 kişinin hayatını kaybetmesine, 7 kişinin de yaralanmasına yol açan teleferik kazasıyla ilgili dava devam ediyor.  Antalya Adalet Sarayı 6. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen davanın ikinci duruşması 7 Ağustos 2024 Çarşamba günü (bugün) saat 11'00'de başladı.

Tutuksuz yargılanan Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz duruşmaya katılmadı. Diğer tutuklu ve tutuksuz sanıklar, müştekiler ile taraf avukatları katıldı.

Önceki celsede istenilen eksik belgelerin tamamlamasıyla davaya geçildi. Önceki duruşmada ifadesi alınmayan mağdurların ifadesi alındı.

KARAR ÇIKTI

Teleferik kazası ikinci duruşmada mahkeme, sanık Kepez Belediyesi Başkanı Mesut Kocagöz’ün adli kontrollü ve yurt dışı çıkış yasağının devamına , tutuklu sanıklar Ahmet Buğra Samsunlu, Serkan Yellice, Serdar Tezcan, Okan Erol ve Suphi Kaplan’ın tutuklunun devamına karar verildi. Bir sonraki duruşma 1 Ekim 2024 Salı günü saat 09.30 ertelendi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Denizli'de 2024 Satranç Türkiye Kupası Heyecanı Sona Erdi

Denizli'de 2024 Satranç Türkiye Kupası Heyecanı Sona Erdi