Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Gündem Tüketiciler Birliği Başkanı: Savaşta yasaklanan klor gazını suya katıyoruz

Tüketiciler Birliği Başkanı: Savaşta yasaklanan klor gazını suya katıyoruz

Tüketiciler Birliği Genel Başkanı Mahmut Şahin, suların arıtılması için klorun kullanımına sert tepki gösterdi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Tüketiciler Birliği Başkanı: Savaşta yasaklanan klor gazını suya katıyoruz
KAYNAK: İHA

Tüketiciler Birliği Genel Başkanı Mahmut Şahin, yaklaşan yerel seçimler öncesinde belediye başkan adaylarına çağrıda bulunarak, insan sağlığı odaklı projeler beklediklerini dile getirdi. Şahin, özellikle su arıtma yöntemlerine değinirken, kullanılan klorun savaşlarda yasaklanmış bir gaz olduğunu belirterek sert bir tepki gösterdi.

Tüketiciler Birliği Başkanı Savaşta Yasaklanan Klor Gazını Suya Katıyoruz

'Şehir Yönetimine Sağlık Odaklı Projeler'

Tüketiciler Birliği Genel Merkezi'nde düzenlenen basın toplantısında konuşan Mahmut Şahin, belediye seçimlerinin şehirleri yönetmeye talip olanların seçimi olduğunu vurguladı. Şahin, şehirlerin insanları için daha yaşanabilir hale getirilmesi gerektiğini savunarak, rant odaklı projelerden bıktıklarını ifade etti.

Tüketiciler Birliği Başkanı Savaşta Yasaklanan Klor Gazını Suya Katıyoruz

'Savaşlarda Bile Yasaklanmış Klor Gazını Sularımıza Katıyoruz'

Şehirlerdeki su depolarının düzenlemeler konusunda eksiklikler olduğuna dikkat çeken Şahin, özellikle su arıtma konusunda yapılan projelerin yetersiz olduğunu belirtti. Klor kullanımına sert tepki gösteren Şahin, 'Klor gazı savaşlarda yasaklanmış bir gazdır ama biz sularımıza katıyoruz. Neden, mikrobu kıracakmışız. Mikrobu kırdık diyelim, klorun zararını ne yapacağız. Niye bir çalışma yapılmıyor. Bir belediye çıkıp da 'ben suya klor katmayacağım. İnsanları sağlığına zarar vermeyecek bir yöntem buldum. Bununla arıtacağız' demiyor. Niye hep rant kokan projeler. Biz sağlığımızın düşünülmesini istiyoruz' şeklinde konuştu.

'Projelerde Sağlık ve Güvenlik Öncelikli Olmalı'

Şahin, belediye başkan adaylarından, su temizliği gibi temel sağlık unsurlarına odaklanan, insanların sağlığını riske atmaktan kaçınan projeler beklediklerini sözlerine ekledi. Sağlığın öncelikli olduğu bu dönemde, projelerin sağlık ve güvenlik esaslı olması gerektiğini vurguladı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Martı Kurucusu Oğuz Alper Öktem’in Canına TAG Etti!

Martı Kurucusu Oğuz Alper Öktem’in Canına TAG Etti!