Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Gündem TÜİK'e 21 sözleşmeli personel alınacak

TÜİK'e 21 sözleşmeli personel alınacak

Türkiye İstatistik Kurumu, çeşitli alanlarda personel alımı yapacak. Başvurular elektronik ortamda kabul edilecek. İş arayanlar için büyük bir fırsat!

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
TÜİK'e 21 sözleşmeli personel alınacak
KAYNAK: AA

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), Resmi Gazete'de yayımladığı ilanla büyük bir personel alımı gerçekleştireceğini duyurdu. Alınacak personel, TÜİK'in Yazılım, Ağ ve Sistem Yönetimi ile Veri Yönetimi daire başkanlıklarında görev alacak.

Hangi Pozisyonlar İçin Personel Alınacak?

İlan kapsamında toplamda 5 kıdemli .net yazılım geliştirme uzmanı, 3 kıdemli yazılım geliştirme uzmanı, 2 kıdemli sistem uzmanı, 2 kıdemli ağ ve güvenlik uzmanı, 1 kıdemli sistem uzmanı, 1 kıdemli ağ uzmanı, 1 yazılım proje yöneticisi, 1 kıdemli siber güvenlik uzmanı, 1 yazılım test uzmanı, 1 sistem uzmanı, 1 siber güvenlik uzmanı, 1 veri tabanı yöneticisi ve 1 veri bilimci istihdam edilecektir.

Başvuru Şartları ve Süreci

Başvurular, 3 Haziran'a kadar TÜİK Kariyer Kapısı Kamu İşe Alım Hizmeti veya Kariyer Kapısı internet adresi (https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr) üzerinden elektronik olarak yapılacaktır. Başvuru yapacak adayların genel ve özel şartları sağlamaları gerekmektedir.

Sınav Süreci ve Sonuçları

Başvuruların ardından, genel ve özel şartları sağlayan adaylardan oluşan sınav katılımcılarının listesi, kurumun internet adresinde 26 Haziran'da ilan edilecektir. Uygulamalı ve sözlü sınavlar ise 1-12 Temmuz tarihlerinde kurumda gerçekleştirilecektir.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Finike’de 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Coşkuyla Kutlandı

Finike’de 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Coşkuyla Kutlandı