Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Gündem THY uçağına bomba ihbarı! Bükreş Havalimanı'na acil iniş yapıldı

THY uçağına bomba ihbarı! Bükreş Havalimanı'na acil iniş yapıldı

THY'nin Varşova-İstanbul seferini yapan bir yolcu uçağına Romanya Hava Sahası'nda bomba ihbarı yapıldı ve uçak acil iniş için Bükreş Havalimanı'na yönlendirildi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
THY uçağına bomba ihbarı! Bükreş Havalimanı'na acil iniş yapıldı
KAYNAK: İHA

Romanya Hava Sahası üzerinde seyreden Türk Hava Yolları'nın Varşova-İstanbul seferini yapan bir yolcu uçağına bomba ihbarı yapıldı. Yerel saatle 19.00'da Varşova Havalimanı'ndan kalkış yapan THY'nin TK-1766 sefer sayılı Boeing 737 tipi uçağı, İstanbul'a doğru yol alırken Romanya Hava Sahası'nda bulunduğu sırada bomba ihbarı aldı.

Acil İniş Talebi ve Güvenlik Önlemleri

İhbarın alınmasının ardından uçağın kaptan pilotu, derhal acil durum ilan ederek Romanya Bükreş Havalimanı Hava Trafik Kontrol Merkezi ile iletişime geçti ve iniş için izin talep etti. Romanya polisi, havalimanı apronunda geniş çapta güvenlik önlemleri aldı. Bükreş Havalimanı'na inerken, apronda ambulans ve itfaiye ekipleri hazır bekletilirken, THY uçağı sorunsuz bir şekilde inişini gerçekleştirdi.

Detaylı Araştırma

Bombalı ihbar sonrasında, Romanya polisi uçağın kabin ve kargo bölümlerinde detaylı arama çalışmalarına başladı. Yolcular ise terminal binasına alınırken, polis ekipleri aramalarını sürdürdü.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Muş semalarında görülen cisim görenleri şaşırttı

Muş semalarında görülen cisim görenleri şaşırttı