Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Gündem TBMM Genel Kurulu toplandı

TBMM Genel Kurulu toplandı

TBMM Genel Kurulu, Meclis Başkanvekili Celal Adan başkanlığında toplandı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
TBMM Genel Kurulu toplandı
MUHABİR: NİHAT SARAÇ

İYİ Parti Antalya Milletvekili Aykut Kaya, Antalya'nın temel sorunlarına dikkat çekerek özellikle ulaşım probleminin acil çözüm beklediğini vurguladı. Antalya-Alanya otoban projesinin sürekli ertelendiğini belirten Kaya, mevcut kara yolunun turist trafiğini karşılayamadığını ifade etti. Turistlerin Antalya'dan Alanya'ya uzun sürede ulaşım sağlamasıyla ilgili sorunu çözmek amacıyla otoban projesinin bir an önce genel bütçeden karşılanarak hayata geçirilmesi gerektiğini dile getirdi.

Şehir İçi Trafiği Rahatlatma Çağrısı:
Kaya ayrıca, Antalya'nın şehir içi trafiğini rahatlatmak için kuzey, batı ve kuzey-batı çevre yolu projelerinin tamamlanması gerektiğini söyledi. Ayrıca, Antalya'yı ilçelere ve diğer illere bağlayacak demir yolu inşaatına en kısa sürede başlanması talebinde bulundu.

Giresun'un Sorunlarına Dikkat Çeken Çağrı:
CHP Giresun Milletvekili Elvan Işık Gezmiş, Giresun'un doğal, tarihi ve kültürel zenginlikleri yanında bir dizi sorunla karşı karşıya olduğunu belirtti. Giresun'un göç verdiğini, istihdam sorunu yaşadığını ve önemli teşviklerden mahrum kaldığını ifade eden Gezmiş, özellikle SEKA'nın kapatılması ve işsizlik sorununa dikkat çekti.

Gazze'deki İnsan Hakları İhlallerine Karşı Çağrı:
AK Parti İstanbul Milletvekili Pervin Tuba Durgut, Gazze'deki kadın ve çocuk katliamlarına ve savaş hukuku ihlallerine dikkat çekti. İsrail'in saldırıları sonucu hayatını kaybeden kadın ve çocuk sayısını vurgulayan Durgut, uluslararası toplumu Gazze'deki insan hakları ihlallerini kınamaya ve sorumluları adalet önüne çıkarmaya çağırdı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Kemer Kolpa'yla yeni yıla başlayacak!

Kemer Kolpa'yla yeni yıla başlayacak!