Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Gündem Taylor Swift Sürpriz Haber!

Taylor Swift Sürpriz Haber!

Son dönemde magazin gündeminden düşmeyen ünlü çift Taylor Swift ve Travis Kelce’nin evlilik yolunda ilk adımı atacakları öğrenildi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Taylor Swift Sürpriz Haber!
MUHABİR: Kamer Durdu
KAYNAK: Haber Merkezi

Son dönemde magazin gündeminden düşmeyen ünlü çift Taylor Swift ve Travis Kelce’nin evlilik yolunda ilk adımı atacakları öğrenildi. İkiliye yakın bir kaynak, çiftin bu yaz nişanlanmayı planladığını belirtti.

Taylor Swift Sürpriz Haber! (7)

Ünlü Çiftin Sürpriz Aşkı

Ünlü şarkıcı Taylor Swift ve Amerikan futbol yıldızı Travis Kelce’nin sürpriz aşkı, son dönemin en çok konuşulan konularından biri oldu. Dünya çapında milyonlarca hayranı olan Swift ve Kelce’nin ilişkisi, paparazziler tarafından yakından takip ediliyor.

Taylor Swift ve Travis Kelce’nin Aşkı Kameralara Yansıyor

Taylor Swift, son bir aydır sevgilisi Travis Kelce’nin maçlarını hiç kaçırmadan tribünde tezahürat yaparken ve yeni aşkı maçı kazandığında sevinç gösterileri yaparken kameralara yansıdı.

Ünlü Arkadaşlarını da Maça Götürdü

Swift, bu maçlara sadece kendisi gitmekle kalmayıp; Sophie Turner, Hugh Jackman ve Blake Lively-Ryan Reynolds ikilisi gibi birçok arkadaşını da götürdü. Ünlü isim, Travis Kelce’nin annesiyle yan yana bile maç izledi.

Çiftin İlişkisi Hakkında

İlişkileri ilk olarak eylül ayında duyulmaya başlayan ancak aslında ilişkileri temmuz’da başlayan çift, aşkları hakkında bir açıklama yapmasa da yavaş yavaş gazetecilerin karşısına el ele çıkmaya başladı.

Nişanlanacaklar!

Artık ilişkilerini göz önünde yaşamaya başlayan İkili hakkında çıkan son haberlere göre; ünlü çift bu yaz nişanlanmayı düşünüyor.

Taylor Swift Sürpriz Haber! (9)

Nişan Planları

Page Six’e konuşan bir kaynak; Kelce ile Swift’in kışın evlenmemesini, “Evlilik teklifinin aceleye getirilmiş bir çılgınlık gibi görünmesini istemiyorlar” diyerek açıkladı ve ekledi: “Taylor ve Travis bu konu hakkında konuştular ve bir planları var. Temmuz’daki birinci yıl dönümlerinde nişanlanacaklar.”

Sevgilisinin Babasından İzin İstedi

Öte yandan Kelce’nin aralık ayında Swift’in babası Scott Swift’ten kızıyla evlenmek için izin istediği bildirilmişti. Ünlü şarkıcının babasının Travis’e izin verdiği, Amerikan futbol yıldızının arkadaşlarıyla sevgilisine alacağı yüzük için konuştuğu da öğrenilmişti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Kar nedeniyle yollar kapanınca market alışverişlerini dronla tamamladı

Kar nedeniyle yollar kapanınca market alışverişlerini dronla tamamladı