Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Gündem Son dakika... 5 Askerimiz şehit oldu

Son dakika... 5 Askerimiz şehit oldu

Irak'ın Kuzeyi'nde hain terör örgütü üyelerinin gerçekleştirdiği sızma/saldırı girişiminde 5 kahraman askerimiz şehit oldu, 8 askerimiz ise yaralandı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Son dakika... 5 Askerimiz şehit oldu

Pençe-Kilit Harekâtı bölgesindeki bir üs bölgemize sızmaya çalışan teröristlerle yaşanan çatışmada, Milli Savunma Bakanlığı beş kahraman askerimizin şehit olduğunu açıkladı. Ayrıca, çatışma sırasında 3'ü ağır olmak üzere 8 askerimizin yaralandığı belirtildi ve yaralılar hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Açıklamada, çatışma esnasında askerlerimizin 12 teröristi etkisiz hale getirdiği ve bölgede operasyonların devam ettiği ifade edildi.

Milli Savunma Bakanlığı'nın resmi açıklamasının tamamı şu şekilde:

"Pençe-Kilit Harekâtı bölgesinde, 12 Ocak 2024 tarihinde bir üs bölgemize sızmaya çalışan teröristlerle meydana gelen çatışmada beş kahraman silah arkadaşımız şehit olmuş, üçü ağır sekiz kahraman silah arkadaşımız da yaralanmıştır. Yaralılarımız hastaneye sevk edilmiş ve tedavilerine başlanmıştır.

Temas sonucunda belirlenen bilgilere göre, 12 terörist etkisiz hale getirilmiştir. Bölgede operasyonlar aktif olarak devam etmektedir.

Bu acı olayda hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah'tan rahmet, ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetleri'ne ve milletimize başsağlığı, yaralılarımıza acil şifalar dileriz."

Sehitmsb Keps

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Son gün 31 Ocak! Başvuranların hesabına 1400 TL yatacak

Son gün 31 Ocak! Başvuranların hesabına 1400 TL yatacak