Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Gündem Sevil’in Esra Erol’daki Dramı: Yüzümdeki Kıllar Yüzünden Kocam Beni Beğenmiyor

Sevil’in Esra Erol’daki Dramı: Yüzümdeki Kıllar Yüzünden Kocam Beni Beğenmiyor

Esra Erol’un programına katılan Sevil, yüzündeki kıllar nedeniyle eşinin kendisini beğenmediğini ve eviyle ilgilenmediğini dile getirdi. İşte detaylar.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Sevil’in Esra Erol’daki Dramı: Yüzümdeki Kıllar Yüzünden Kocam Beni Beğenmiyor

Esra Erol’un programına katılan Sevil, yüzündeki kıllar nedeniyle eşinin kendisini beğenmediğini ve eviyle ilgilenmediğini dile getirdi. Boşanma kararı aldığını belirten Sevil, canlı yayında yaşadığı zorlukları anlattı.

Esra Erol’un Kapısını Çalan Kadın

İki çocuk annesi olan Sevil, “Yüzümdeki kıllar yüzünden kocam beni beğenmiyor.” diyerek gözyaşlarına boğuldu ve Esra Erol’un programına başvurdu.

Ezildim, Yoruldum

Sevil, “Ezildim, yoruldum. Belki kilolu bir kadınım ama ben de bir insanım. Sürekli kadınlığım üzerinden eleştirildim. Bir kadına ‘erkek’ denir mi?” diyerek isyan etti.

Sevil’in Canlı Yayındaki İtirafı

Sevil, canlı yayında özür dileyerek yüzündeki kılları gösterdi. 13 yıldır Ramazan adlı kişiyle evli olan Sevil, uzun yıllar çocuk sahibi olamadığı için eşi ve eşinin ailesi tarafından aşağılandığını ifade etti.

Yanlış Tedavi Sonucu Bu Hale Geldim

Çocuk sahibi olabilmek için tedavi gördüğünü ve yanlış tedavi sonucu bu duruma düştüğünü belirten Sevil, kocasının sürekli hakaret ettiğini, dalga geçtiğini ve ‘Erkeğim’ diye hitap ettiğini iddia etti.

Ramazan’ın İddialara Yanıtı

Canlı yayına telefonla bağlanan Ramazan, “Sevil beni engellediği için ulaşamadım. Neden engellediğini bilmiyorum. Beni eve almıyor.” diyerek Sevil’in iddialarını reddetti ve boşanmak istemediğini belirtti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Mersin'de minibüs dereye uçtu

Mersin'de minibüs dereye uçtu