Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gündem Serhat Akın'a Silahlı Saldırı! Serhat Akın Olayı Nedir?

Serhat Akın'a Silahlı Saldırı! Serhat Akın Olayı Nedir?

Serhat Akın olayı nedir? Eski milli futbolcu Serhat Akın, İstanbul Beykoz’da uğradığı silahlı saldırıda ayağından yaralandı. Polis soruşturma başlattı.

3 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
KAYNAK: Haber Merkezi

Serhat Akın olayı nedir? Eski milli futbolcu ve futbol yorumcusu Serhat Akın, İstanbul Beykoz’da kimliği belirsiz kişi ya da kişilerin silahlı saldırısına uğradı. Kavacık Mahallesi Şehit Teğmen Ali Yılmaz Sokak’ta gerçekleşen olayda Akın, ayağından yaralanarak hastaneye kaldırıldı. Olay sonrası Serhat Akın son durum itibariyle tedavi altına alındı ve sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Saldırı sonrası polis ekipleri, saldırganları yakalamak için geniş çaplı bir çalışma başlattı. Aynı zamanda Beykoz Cumhuriyet Başsavcılığı da olayla ilgili soruşturma başlattı.

“Son Sözümüz Fenerbahçe”

Serhat Akın’a neden saldırıldı? sorusu kamuoyunda merak konusu olurken, Akın yaşanan saldırının ardından sosyal medya hesabından dikkat çekici bir paylaşım yaptı. Yaralandığı anın fotoğrafını paylaşan Akın, “Program çıkışı ayaklarıma sıktılar, son sözümüz Fenerbahçe” ifadelerini kullandı. Bu açıklama, futbol camiasında ve sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Akın’ın bu paylaşımı, saldırının arkasında yatan nedenlere dair soru işaretlerini de beraberinde getirdi.

Programdaki Sözleri Dikkat Çekmişti

Serhat Akın’a kim saldırdı? sorusunun yanıtı henüz netlik kazanmazken, Akın, olaydan kısa bir süre önce katıldığı bir televizyon programında yaptığı açıklamalarla gündeme gelmişti. Fenerbahçe yönetimiyle ilgili eleştirilerde bulunan Akın, “Fenerbahçe’ye zarar verdiğini kimse söylemiyor. Söyleyen bir tek benim. Beni de dışladılar her yerden seçimde destek istediler ilk önce. Baktılar satın alamıyorlar şimdi adam tuttular beni indirecekler. İstediğinizi tutun bir fazlasını da ben koyacağım. Benim karıma, kızıma laf edenin bir yerde ağzına tokatı patlatırım” ifadelerini kullanmıştı.

Fenerbahçe Kulübü’nden Sert Tepki

Sarı-lacivertli kulüp, Serhat Akın’a yapılan saldırıyı kınayan bir açıklama yaptı. Kulüp, “Eski futbolcumuz Serhat Akın’a yapılan silahlı saldırıyı kınıyoruz. Kendisine geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, acil şifalar diliyoruz. Faillerin en kısa sürede adalet önünde hesap vermesini bekliyoruz” ifadelerine yer verdi. Fenerbahçe’nin bu açıklaması, sosyal medyada taraftarlar arasında da geniş yankı buldu. Serhat Akın olayı nedir? sorusu taraftarlar arasında en çok merak edilen konulardan biri haline geldi.

Tuncay Şanlı’dan Ziyaret

Olayın ardından eski milli futbolcu ve Central Hospital Ümraniyespor Teknik Direktörü Tuncay Şanlı, Serhat Akın’ı hastanede ziyaret etti. Ataşehir’deki özel hastaneye gelen Şanlı, Akın’ın sağlık durumu hakkında bilgi aldıktan sonra basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Şanlı, “Tabii ki morali bozuk, yarın herhalde bir ameliyata alacaklar. Ben sadece durumdan dolayı yanında olmak istedim. Kardeşim o benim, beraber çok güzel şeyler yaşadık. Üzüntüler de yaşadık. Duyduğum anda hemen yanına geldim. Çok ciddi bir şey yok” şeklinde konuştu. Şanlı’nın açıklamaları, Serhat Akın’ın sağlık durumuyla ilgili endişeleri bir nebze olsun azalttı.

Serhat Akın'a Kim SAldırdı?

Olay yerinde geniş çaplı inceleme yapan polis ekipleri, Serhat Akın’a kim saldırdı? sorusunun yanıtını bulmak ve saldırgan ya da saldırganları yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor. Olayın aydınlatılması ve faillerin yakalanması için polislerin geniş kapsamlı bir araştırma yürüttüğü bildirildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Aspendos'ta Muhteşem Final: Tosca Operasıyla Festival Sona Erdi

Aspendos'ta Muhteşem Final: Tosca Operasıyla Festival Sona Erdi