Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Gündem Şehit Pilot Emniyet Amiri Cemil Gülen'in Baba Ocağına Ateş Düştü

Şehit Pilot Emniyet Amiri Cemil Gülen'in Baba Ocağına Ateş Düştü

Gaziantep'te Düşen Helikopterde Şehit Olan Pilot Emniyet Amiri Cemil Gülen'in Ailesine Acı Haber Ulaştı

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Şehit Pilot Emniyet Amiri Cemil Gülen'in Baba Ocağına Ateş Düştü

Gaziantep'in Nurdağı ilçesinde meydana gelen helikopter kazasında şehit düşen Pilot Emniyet Amiri Cemil Gülen'in acı haberi, Ankara'nın Keçiören ilçesinde yaşayan ailesine ulaştı. Şehidin babası Mehmet Gülen, oğlunun görevini severek yapan bir çocuk olduğunu belirterek, 'İyilik yapmayı severdi, ama bize iyilik yapmadan gitti. Bizi yalnız bıraktı' dedi.

A W134507 04

'Görevini severek yapan bir çocuktu'

Şehit Gülen'in evine Türk bayrakları asılırken, ailesi ve yakınları büyük bir üzüntü içinde. Babası Mehmet Gülen, şehidin pilotluğu isteyerek severek yaptığını vurgulayarak, 'Emniyetin içinden gelme, polis kolejinden, polis akademisinden gelen biriydi. Görevini severek yapan bir çocuktu. İyiliği severdi, iyilik yapmayı da severdi. Ama bize iyilik yapmadan gitti, bizi yalnız bıraktı' şeklinde konuştu.

A W134507 01

Varlığı Bizi Mutlu Ediyordu

Şehit polisin kardeşi Metehan Güler ise, 'Ağabeyim şehit oldu, üzüldük. Severdik kendisini, varlığı bizi mutlu ediyordu. Yokluğu da bir o kadar herhalde üzecek. Yani acımız taze, ne diyeceğimi de tam bilemiyorum' ifadelerini kullandı.

A W134507 02

Şehit Pilot Emniyet Amiri Cemil Gülen'in Cenaze Töreni Ne Zaman?

Bekar olduğu öğrenilen şehit Emniyet Amiri Gülen'in naaşı, 5 Ocak Pazartesi günü saat 11.00’de Gölbaşı Havacılık Daire Başkanlığında düzenlenecek cenaze töreninin ardından Ahmet Hamdi Akseki Camii’nde öğle namazını müteakip kılınacak cenaze namazından sonra Karşıyaka Polis Şehitliği’nde defnedilecek.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Survivor’da Feci Sakatlık: Acil İstanbul’a Gönderildi

Survivor’da Feci Sakatlık: Acil İstanbul’a Gönderildi