Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Gündem Seda Sayan'ın programına katılan yarışmacı ağır hakaretlerde bulundu: Hepsi sahtekar!

Seda Sayan'ın programına katılan yarışmacı ağır hakaretlerde bulundu: Hepsi sahtekar!

Televizyon programı "Evleneceksen Gel"de tanınan ve "Apaçi Mustafa" olarak bilinen Mustafa Bilginer, paylaştığı bir video ile programın sunucusu Seda Sayan'a ve programa yönelik sert eleştirilerde bulundu. Bilginer, bu tür programlara olan güvenin sarsıcı olduğunu vurgulayarak izleyicilere temkinli olmaları konusunda uyarılarda bulundu.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Seda Sayan'ın programına katılan yarışmacı ağır hakaretlerde bulundu: Hepsi sahtekar!
KAYNAK: Haber Merkezi

"Evleneceksen Gel" adlı programa konuk olan Apaçi Mustafa olarak bilinen Mustafa Bilginer, Seda Sayan ve programla ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Sosyal medyada paylaştığı videoda Bilginer, kendisine programda vaat edilen ev, araba, eşya ve işin hiçbirinin gerçekleşmediğini belirterek, "Hepsi sahtekar, inanmayın" dedi. Ayrıca, Seda Sayan başta olmak üzere programa katılan herkesin sahtekar olduğunu iddia etti ve izleyicilere programdaki sözlerine güvenmemeleri konusunda uyarıda bulundu. 

“Arkadaşlar biliyorsunuz ben Seda Sayan’ın programına katılan Apaçi Mustafa. Bana programda ev, araba, eşya ve iş vermişlerdi. Onların hepsi yalan. Hiçbirine inanmayın. Başta Seda Sayan olmak üzere hepsinin Allah belasını versin. Hepsi sahtekar. Onlara inanmayın. Beni kandırdılar bari sizi kandırmasınlar.”

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
100 bin TL'nin 1 aylık getirisi hızla yükseldi: Kazanç kapıları açıldı!

100 bin TL'nin 1 aylık getirisi hızla yükseldi: Kazanç kapıları açıldı!