Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Gündem Seçil Erzan'ın Telefonundan Çıkan Şok Mesajlar Mahkemede

Seçil Erzan'ın Telefonundan Çıkan Şok Mesajlar Mahkemede

Denizbank Şube Müdürü Seçil Erzan'ın telefonundan çıkan şok mesajlar mahkemede gündem oldu. WhatsApp grubunda yapılan yazışmalar, davanın seyrini değiştirebilir. Mahkeme süreci devam ederken, tanıkların ifadeleri ve adli tıp raporu önem taşıyor.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Seçil Erzan'ın Telefonundan Çıkan Şok Mesajlar Mahkemede

Denizbank Şube Müdürü Seçil Erzan'ın telefon incelemesinde ortaya çıkan çarpıcı mesajlar dava sürecine ışık tuttu.

İnceleme raporuna göre, Erzan'ın kuzeni Tanın Yılmaz ve eşi Merve Özer Yılmaz'ın, WhatsApp grubu kurarak paralarını istedikleri ve alamayınca Erzan'a ağır küfürler ederek tehdit ettikleri belirlendi.

Mahkeme Süreci Devam Ediyor

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nın açtığı davada, özel belgede sahtecilik ve nitelikli dolandırıcılık suçlarından tutuklu yargılanan Seçil Erzan'a 77 yıldan 252 yıla kadar hapis cezası talep ediliyor. Aynı davada, nitelikli dolandırıcılık suçundan yargılanan diğer 6 şüphelinin de cezaları 3 yıldan 85 yıla kadar değişiyor. İstanbul 41. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen dava süreci devam ediyor. 8 Mart'ta yapılacak olan 3. duruşma merakla bekleniyor.

Tanıkların İfadesi Mahkemeye Sunuldu

Davanın kritik aşamalarından biri de tanıkların ifadelerinin mahkemeye sunulması oldu. Tanıkların anlattıkları, olayın boyutlarını gözler önüne serdi. Özellikle futbol camiasından tanınan isimlerin mağduriyetleri davanın dikkat çeken noktalarından biri olarak öne çıkıyor.

Adli Tıp Raporu Bekleniyor

Mahkemede delil olarak sunulan telefon mesajlarının yanı sıra, adli tıp raporunun da sonuçları merakla bekleniyor. Bu raporun, davaya yeni bir boyut kazandırması bekleniyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Prometeon Türkiye A Milli Futbol Takımı'nın Resmi Sponsoru Oldu

Prometeon Türkiye A Milli Futbol Takımı'nın Resmi Sponsoru Oldu