Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Gündem Resmi Gazete'de yayımlandı: TCDD 8 ilde 95 işçi alımı gerçekleştirecek

Resmi Gazete'de yayımlandı: TCDD 8 ilde 95 işçi alımı gerçekleştirecek

TCDD, 95 işçi alımı için ilan verdi. Başvurular 23 Şubat'a kadar yapılacak. İlgili mesleklerde deneyim ve belgelere sahip adaylar başvurabilir.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Resmi Gazete'de yayımlandı: TCDD 8 ilde 95 işçi alımı gerçekleştirecek
KAYNAK: Haber Merkezi

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD) İşletmesi Genel Müdürlüğü, işgücü ihtiyacını karşılamak üzere 12 kaynakçı (oksijen ve elektrik), 69 makine bakımcısı ve 14 makine teknisyeni (motor tamircisi) olmak üzere toplamda 95 işçi alımı yapacak.

Başvurular İçin Son Tarih: 23 Şubat

TCDD'nin yayımladığı ilana göre, belirsiz süreli sözleşme kapsamında gerçekleştirilecek işçi alımları için başvurular bugünden itibaren 23 Şubat'a kadar Türkiye İş Kurumu'na (İŞKUR) yapılacak.

İşgücü talebinde KPSS şartı aranmayacak.

Gerekli Şartlar ve Belgeler

Makine bakımcısı, teknisyen ve kaynakçı pozisyonları için başvuracak adayların, ilgili meslek kodlarında en az 3 yıl deneyime sahip olmaları gerekmekte. Ayrıca, SGK tescil ve hizmet dökümü ile gerekli çalışma belgelerine sahip olmaları talep ediliyor.

Başvuru yapacak adayların 36 yaşından gün almamış olmaları gerekmektedir.

Başvuruların Sonuçları İnternet Sitesinden Duyurulacak

Evrak teslim tarihi ve yeri ile sınav bilgileri gibi tüm duyurular, TCDD'nin resmi internet sitesi "Duyurular" bölümünden yapılacak. İşkur tarafından gönderilen nihai listedeki adaylar, noter huzurunda gerçekleştirilecek kura çekimi öncesinde belgelerini 22 Mart'a kadar TCDD İnsan Kaynakları Daire Başkanlığı'na teslim etmeleri gerekecek.

Görev Yerleri

Alınacak işçiler, Kocaeli, Ankara, İzmir, Sivas, Malatya, Adana, Çankırı ve Afyonkarahisar gibi şehirlerde görevlendirilecek.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Düzce'de Tır ile Kamyon Çarpıştı: Yol Trafiğe Kapandı

Düzce'de Tır ile Kamyon Çarpıştı: Yol Trafiğe Kapandı