Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gündem Reha Muhtar Hastaneye Kaldırıldı! Reha Muhtar Kimdir?

Reha Muhtar Hastaneye Kaldırıldı! Reha Muhtar Kimdir?

Reha Muhtar, Türk televizyon dünyasının tanınan simalarından biri olarak bilinir. Son dönemde gündeme gelme sebebi ise, yaşadığı talihsiz bir kaza. 01.00 sularında evinde yaşanan bir olay sonucunda yüksek bir yerden düşen Muhtar, ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Reha Muhtar Hastaneye Kaldırıldı! Reha Muhtar Kimdir?

Reha Muhtar, Türk televizyon dünyasının tanınan simalarından biri olarak bilinir.

Son dönemde gündeme gelme sebebi ise, yaşadığı talihsiz bir kaza. 01.00 sularında evinde yaşanan bir olay sonucunda yüksek bir yerden düşen Muhtar, ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

Maslak Acıbadem Hastanesi'nde entübe edilen Muhtar’ın, sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu ve bilincinin kapalı olduğu öğrenildi.

Reha Muhtar Kimdir?

Reha Muhtar, 21 Temmuz 1959'da İstanbul'da doğdu.

Eğitim hayatına TED Ankara Koleji'nde başlayan Muhtar, liseyi burada tamamladıktan sonra, 1983 yılında gazetecilik kariyerine Milliyet gazetesinde muhabir olarak adım attı. İki yıl sonra TRT'ye geçiş yaptı ve Atina muhabiri olarak tanındı.

Aynı dönemde, Yunanistan briç şampiyonu olmayı başardı.

Televizyon Kariyeri ve Popülerliği 1991 yılında CNN International'ın "Crossfire" programının yerli versiyonu olan "Ateş Hattı" programını sunmaya başladı. 1993 yılında TRT'den ayrılıp Kanal D'ye transfer oldu.

Ancak kısa bir süre sonra tekrar TRT'ye döndü. 1995 yılında yeniden TRT'den ayrılan Muhtar, Star TV’ye geçti ve burada çeşitli programlar sundu.

Kariyeri boyunca birçok televizyon kanalında çalıştı; Show TV, atv, FOX ve CNN Türk gibi kanallarda görev aldı.

Son Dönemlerde Gündeme Gelişi Reha Muhtar, son dönemde sadece televizyon kariyeriyle değil, aynı zamanda özel hayatıyla da gündemdeydi. Özellikle nafaka ve velayet davalarıyla kamuoyunun dikkatini çekti.

Yakın zamanda, oğlunun velayetini kazanarak tekrar medyanın ilgisini üzerine çekti. Özel Hayatı ve İlişkileri Reha Muhtar, 1983 yılında gazeteci Selin Çağlayan ile evlendi.

Bu evlilik beş yıl sürdü. 2001 yılında ünlü sanatçı Nilüfer ile ilişki yaşamaya başladı ve bu ilişki 2003 yılında sona erdi.

Daha sonra şarkıcı Gülşen ve oyuncu Deniz Uğur ile de ilişkiler yaşadı.

Deniz Uğur'dan ikiz çocukları olan Muhtar, Nilüfer'in kızı Ayşe Nazlı'nın da manevi babasıdır.

Reha Muhtar'ın Rol Aldığı Yapımlar ve Çalıştığı Kurumlar Reha Muhtar, televizyon ve basın dünyasında birçok önemli projede yer aldı. "Hayatım Roman" adlı filmde kendisini canlandırdı.

Milliyet, Akşam, Star ve Sabah gibi gazetelerde köşe yazarlığı yaptı.

TRT, Kanal D, Star TV, Show TV, atv ve FOX gibi televizyon kanallarında görev aldı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Çanakkale’de Tarihi Gelibolu Yarımadası’ndaki Orman Yangını: 700 Hektarlık Alan Kül Oldu

Çanakkale’de Tarihi Gelibolu Yarımadası’ndaki Orman Yangını: 700 Hektarlık Alan Kül Oldu