Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Gündem Pavyonda Çalışan Seda Nur Gözyaşları İçinde Yardım İstedi

Pavyonda Çalışan Seda Nur Gözyaşları İçinde Yardım İstedi

ATV’nin popüler programlarından Esra Erol’da, bu hafta pavyonda çalışan Seda Nur isimli genç kadının hikayesi gündeme geldi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Pavyonda Çalışan Seda Nur Gözyaşları İçinde Yardım İstedi
MUHABİR: Kamer Durdu
KAYNAK: Haber Merkezi

ATV’nin popüler programlarından Esra Erol’da, bu hafta pavyonda çalışan Seda Nur isimli genç kadının hikayesi gündeme geldi. Henüz 8 yaşındayken annesi tarafından terk edilen ve şu an 18 yaşında olan Seda Nur, Esra Erol’dan annesini bulması için yardım istedi.

Seda Nur’un Hikayesi

Sıcak bir yuva istediğini söyleyen Seda Nur, “Orada ölmek istemiyorum” diyerek gözyaşları içinde hayat hikayesini anlattı. Seda Nur, annesinin onları terk etmesinin ardından babasının evlendiği ve üvey annesinin onları istemediğini söyledi. Nur, “Babam evlendi. Evlendiği kadın bizi kendi çocuğu gibi görmedi. 16 yaşında 40 yaşındaki bir adamla evlendirildim. Üvey annenin baskısından mecburdum.” dedi.

Seda Nur’un İsyanı

Seda Nur, “Boşandıktan sonra bir ay daha o evde kaldım. 18 yaşındayım. Pavyonda çalışıyorum. Niye? Ben o yaşlı adamların yanında oturmak zorunda mıyım? Ben bunların hiçbirini hak etmedim. Beni bu duruma getiren annem ve babam.” diyerek isyan etti.

Annesiyle Yüzleşme

Esra Erol, hikayesiyle herkesi üzen Seda Nur’un annesi Songül’ü buldu ancak annesi kızı ile görüşmek istemedi. Seda Nur, ‘Ben istedim ki düzenli bir hayatım. Sıcak bir yuvam olsun. Biraz sevgi göreyim istedim. Hiç mi vicdanın yok.’ diyerek gözyaşlarına boğuldu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Üç İlin Emniyet Müdürleri Değişti!

Üç İlin Emniyet Müdürleri Değişti!