Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Gündem Patron Ebru Özdemir hem kesiyor hem ‘koruyor’

Patron Ebru Özdemir hem kesiyor hem ‘koruyor’

Akbelen Ormanı’nda Limak Holding ve IC Holding ortak iştiraki YK Enerji, linyit kömürü için katliam yapmaya devam ederken, Limak Holding ve Limak Vakfı Başkanı Ebru Özdemir’in Doğal Hayatı Koruma Vakfı Türkiye Şubesi'nin üyesi olduğu ortaya çıktı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Patron Ebru Özdemir hem kesiyor hem ‘koruyor’

Muğla’da İkizköy’de bulunan Akbelen Ormanı’nda Limak Holding ve IC Holding ortak iştiraki YK Enerji, linyit kömürü için katliam yapmaya devam ederken, Nihat Özdemir’in kızı Limak Vakfı Başkanı Ebru Özdemir’in Doğal Hayatı Koruma Vakfı Türkiye Şubesi'nin üyesi olduğu ortaya çıktı. Edinilen bilgiye göre Vakıf, Özdemir için harekete geçti. Limak ve Ebru Özdemir bugün sosyal medyanın gündemine oturdu.

Limak Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ebru Özdemir, Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK), Endeavor Türkiye Yönetim Kurulu, Türkiye Sanayici ve İş İnsanları Derneği (TÜSİAD) ve Dünya Ekonomik Forumu (WEF) üyesi. Türkiye’nin Mühendis Kızları (TMK), Global Engineer Girls (GEG) ve Limak Filarmoni Orkestrası gibi bir çok sosyal projeyi hayata geçirmek için 2016 yılında kurulan Limak Vakfı’nın Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini de sürdürmektedir.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Kılıçdaroğlu, Akbelen'de direnen köylü ile buluştu

Kılıçdaroğlu, Akbelen'de direnen köylü ile buluştu