Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Gündem Patiswiss CEO’sundan Küflü Çikolata Tartışmasına Şok Yanıt

Patiswiss CEO’sundan Küflü Çikolata Tartışmasına Şok Yanıt

Sosyal medya platformunda, beyazlatılmış ve küflenmiş çikolataların fotoğraflarını paylaşan ve Patiswiss CEO’sunu etiketleyen bir kullanıcı, beklenmedik bir tepkiyle karşılaştı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Patiswiss CEO’sundan Küflü Çikolata Tartışmasına Şok Yanıt
MUHABİR: Kamer Durdu

Sosyal medya platformunda, satın aldığı beyazlaşmış ve küflenmiş çikolataların fotoğraflarını paylaşan ve Patiswiss CEO’sunu etiketleyen bir kullanıcı, beklenmedik bir tepkiyle karşılaştı. Patiswiss CEO’su Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu, ürünlerinin asla küflenmeyeceğini savunarak, kullanıcıya evindeki nem oranını kontrol etmesini önerdi.

Küflü Çikolata İddiası

Son dönemde, marketlerden alınan bazı ürünlerle ilgili şikayetlerini sosyal medya üzerinden duyuran vatandaşlar, şirketlerin ürün kalitelerini artırması ya da muhafaza etmeleri konusunda önemli katkılar sağlıyor. Bu durum, iş dünyasını bir araya getiren sosyal medya platformunda da benzer bir olaya yol açtı. Marketten aldığı çikolatanın beyazlaştığını ve küflendiğini fark eden bir kullanıcı, söz konusu ürünün fotoğraflarını da hesabından paylaştı.

Photo 2024 04 21 09 48 27

CEO’dan Sert Yanıt

Patiswiss’in CEO’su Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu, etiketlendiği paylaşıma sert bir yanıt verdi. Tunaoğlu, “Bu ürünler hayatta küflenmez biliyor musun? Hadi doğru diyelim. Sen bence acil şekilde evindeki nem oranına falan baya bir bakmalısın. Bir de linkedinde paylaşacak hiç başka içeriğinin olmaması ne acı. Haklısın prim yapmak için bize baya ihtiyacı var herkesin.” ifadelerini kullandı.

Tunaoğlu, ayrıca marka karalama ve marka değeri düşürme suçlarından avukatlarının ne isteyeceğinden herkesin habersiz olduğunu belirtti. “Bize böyle bir durum olsa söyler telafisini istersin. Karşında senin dev Migros ve biz varız. Herkes ürünün öyle arkasındaki. Haydi size kolay gelsin. Avukatlarımız iletişime geçecektir sizinle ama ben kendi işimi kendim çözmeyi severim” dedi.

Photo 2024 04 21 09 48 27 (2)

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Bakan Göktaş açıkladı: Koruyucu ailedeki çocuk sayısı 10 bini aştı

Bakan Göktaş açıkladı: Koruyucu ailedeki çocuk sayısı 10 bini aştı