Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gündem Özgür Özel Gazze'ye gidecek mi? Özgür Özel Filistin'e ne zaman gidecek?

Özgür Özel Gazze'ye gidecek mi? Özgür Özel Filistin'e ne zaman gidecek?

Özgür Özel Gazze'ye gidecek mi? CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Sosyalist Enternasyonal Başkanlar Kurulu toplantısında yaptığı açıklamada, önümüzdeki günlerde Filistin'e gideceğini duyurdu. Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas’tan aldığı davet üzerine bu ziyareti gerçekleştireceğini ifade eden Özel, kesin bir tarih belirtmedi ancak ziyaretin yakın bir zamanda olacağı bekleniyor. Özgür Özel Filistin'e ne zaman gidecek? sorusunun yanıtı için tarih netleşmese de bu ziyaretin kısa süre içinde gerçekleşeceği öngörülüyor.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Özgür Özel Gazze'ye gidecek mi? Özgür Özel Filistin'e ne zaman gidecek?

Özgür Özel Filistin'e Ne Zaman Gidecek?

Özgür Özel’in yaptığı açıklamaya göre, Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas ile yaptığı verimli telefon görüşmesinin ardından Filistin’e davet almış ve bu ziyareti gerçekleştirmek üzere planlar yapmaktadır. Özgür Özel Filistin'e ne zaman gidecek? sorusunun cevabı tam olarak belirtilmemiş olsa da, Özel’in açıklamalarından ziyaretin çok yakın bir tarihte yapılacağı anlaşılmaktadır.

Filistin Bayrağı 150*225

Özgür Özel Gazze'ye Gidecek mi?

Gazze'deki insani kriz ve ateşkes ihtiyacına vurgu yapan Özgür Özel, bu bölgeye yönelik bir ziyaret yapıp yapmayacağı konusunda net bilgi vermemiştir. Ancak, Gazze’ye insani yardımların ulaştırılması ve ateşkesin sağlanması yönünde aktif girişimlerde bulunacağını ifade etmiştir. Özgür Özel Gazze'ye gidecek mi? sorusunun yanıtı henüz kesinleşmese de, Özel’in Filistin ziyareti sırasında Gazze konusunda da çalışmalar yapması beklenmektedir.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Kızılcık Şerbeti Pembe Ünal Kimdir? Sibel Taşçıoğlu’nun Canlandırdığı Karakterin Hikayesi

Kızılcık Şerbeti Pembe Ünal Kimdir? Sibel Taşçıoğlu’nun Canlandırdığı Karakterin Hikayesi