Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Gündem Özgür Demirtaş'tan Halil Konakçı'ya sert tepki

Özgür Demirtaş'tan Halil Konakçı'ya sert tepki

İmam Halil Konakçı'nın sosyal medya üzerinden paylaşımlarına dayanamayan Mustafa Sandal'dan sonra bir tepki de Özgür Demirtaş'tan geldi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Özgür Demirtaş'tan Halil Konakçı'ya sert tepki

KAMER DURDU

İstanbul'un Pendik ilçesindeki Uluçınar Camii İmamı olan Halil Konakcı, kadınları, LGBTİ+’ları, dövmecileri, dövme yaptıranları, Atatürkçüleri hedef alması, hilafet çağrısı yapmasıyla gündemden düşmüyordu. Halil Konakçı'nın sosyal medyada yaptığı son paylaşımına Mustafa Sandal'dan sert tepki gelmişti. Sivri diliyle gündemden düşmeyen Konakçı'ya son tepki ekonomi profesörü Özgür Demirtaş'tan geldi.

adasda-2

ŞERİATI SAVUNMUŞTU

Gündemden neferet dolu söylemleriyle düşmeyen Halil Konakçı, son olarak “Bu ülkede acilen Müslüman ve kafir tanımının yapılması lazım. Bir kişi, şeriata sövüyor ve şeriatı istemiyorsa o kişi kafirdir. Bu kadar basit" sözleriyle büyük tepki çekti.

EMNİYETE SESİNİ DUYURMAYA ÇALIŞTI

Özgür Demirtaş Halil Konakçı'nın "Maaşın Benim Vergilerimle Ödeniyor” Diyen … lere Gelsin" başlığı ile paylaştığı videosu için "Bir Kamu Görevlisi Halka böyle hakaret edemez. Savcıların, Emniyet Mensuplarının ve Hükümetin bu kişi hakkında acilen önlem almasını dilerim: Bu twiti bence silecek" dedi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Jandarma Kıdemli Albay Hüsrev Arslan son yolculuğuna uğurlandı

Jandarma Kıdemli Albay Hüsrev Arslan son yolculuğuna uğurlandı