Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Gündem Oğuzhan Uğur’dan tepki! Şok açıklamalar

Oğuzhan Uğur’dan tepki! Şok açıklamalar

Siyasi konulara yer verdiği Mevzular: Açık Mikrofon programıyla büyük ses getiren Oğuzhan Uğur, iktidara yakın Sabah Gazetesi’nin kendisini hedef göstermesiyle ilgili açıklama yaptı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Oğuzhan Uğur’dan tepki! Şok açıklamalar

Siyasi konulara yer verdiği Mevzular: Açık Mikrofon programıyla büyük ses getiren Oğuzhan Uğur, iktidara yakın Sabah Gazetesi’nin kendisini hedef göstermesiyle ilgili açıklama yaptı.oguzhan-5

“İsrail Ajanı” İddiası

Sabah Gazetesi’nin resmi hesabından Oğuzhan Uğur’un fotoğrafını paylaştığı ve fotoğrafın üzerinde ‘İsrail Ajanı’ yazdığı belirtildi. Uğur, bu durumun hedef gösterilme olduğunu ifade ederek, avukatlarının ısrarıyla şikayetçi olduğunu belirtti.

“Basın Özgürlüğü” İddiası

Uğur, avukatlarının ısrarıyla dilekçe verdiğini ve ‘Basın Özgürlüğü’ adı altında dava açamayacaklarını öğrendiğini anlattı. Uğur, “Avukatların ısrar ettiler ‘bu suçtur’ dediler, peeeki dedim. Dilekçemizi yazdık, hedef gösterildik dedik gönderdik. Ne cevap aldık biliyor musunuz? ‘BASIN ÖZGÜRLÜĞÜ’ dediler. Dava açamazsınız dediler.” ifadelerini kullandı.s-0e9e9e3a89e44043ed96405fd829c1575b861d02

“Katli Vacip” İddiası

Uğur, Star Gazetesi’nde yazan bir kişinin kendisi için ‘katli vaciptir’ dediğini belirtti ve bu duruma “Helal olsun” dedi.

Halk Bizi Biz de Halkı Seçtik

Uğur, hüküm sahibinin halk olduğunu belirtti ve “Halk bizi biz de halkı seçtik. Bile bile girdik. Bu yüzden haksızlıklara ağlayacak değiliz. Gururdur.” ifadelerini kullandı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Alışveriş Merkezinde Korkutan Olay: Miniğin Parmakları Koptu

Alışveriş Merkezinde Korkutan Olay: Miniğin Parmakları Koptu