Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Gündem Mustafa Sandal'dan Binali Yıldırım'a Gönderme!

Mustafa Sandal'dan Binali Yıldırım'a Gönderme!

Erzincan’ın İliç ilçesindeki altın madeni sahasında yaşanan toprak kayması, 9 işçinin heyelan altında kalmasına neden oldu. Bunun üzerine sanatçı Mustafa Sandal Binali Yıldırım'a sosyal medya hesabından göndermede bulundu.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Mustafa Sandal'dan Binali Yıldırım'a Gönderme!
MUHABİR: Tayfun Akyatan
KAYNAK: Haber Merkezi

Erzincan’ın İliç ilçesinde bulunan altın madeni sahasında yaşanan toprak kayması, büyük bir heyelanla sonuçlandı. Milyonlarca metreküp toprak, bölgeyi kapladı ve 9 işçi kayan toprak altında kaldı. Kurtarma ekipleri, işçileri kurtarmak için çalışmalarını sürdürüyor. Ancak, yaşanan bu olayla ilgili iddialar da hız kesmeden sürüyor.

Sosyal Medyayı Sarsan "Toprak Siyanürlü" İddiası

Sosyal medyada hızla yayılan bir iddiaya göre, kayan sahadaki toprağın siyanürlü olduğu öne sürüldü. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı yetkilileri, bölgede yapılan incelemeler sonucunda henüz herhangi bir kirlilik tespit edilmediğini belirtti. Ancak, bu açıklama bile sosyal medya kullanıcılarını tatmin etmedi.

Mustafa Sabdal

Mustafa Sandal'dan Binali Yıldırım'a Çağrı

Olayın ardından ünlü şarkıcı Mustafa Sandal, eski Başbakanlardan Binali Yıldırım'a seslendi. Sandal, yaptığı paylaşımda, "Erzincan'ın yiğit evladı Sayın Binali Yıldırım, herkesin gönlünü ferahlatmak adına bölgeye gitmeli, koruma kıyafeti olmadan toprakları elleriyle almalı ve hem memleketlilerinin hem de vatandaşların içine su serpmelidir. Ona da bu yakışır!" ifadelerini kullandı.

Mustafa Sandal

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Epilepsi ve Epileptik nöbet arasındaki farklar neler?

Epilepsi ve Epileptik nöbet arasındaki farklar neler?