Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Gündem MİNİKLERE TİYATRO GÖSTERİSİ

MİNİKLERE TİYATRO GÖSTERİSİ

Kaleiçi Kılıçarslan Mahalle Muhtarı Ali Kahraman’ın sahibi olduğu Held Otel ve İlhan Atalay'ın sahibi olduğu La Paloma Otel'de konaklayan depremzede ailelerin Bilgece Kültür Evi Çocuk Tiyatrosu'nun oyunu ve kukla gösterisi ile Türkiye’yi sarsan ikiz deprem felaketi sonrası bir nebze olsun gülebildi. Çocuklar, palyaço gösterisi ve etkinlikle keyifli saatler yaşadı

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
MİNİKLERE TİYATRO GÖSTERİSİ

HEDİYELER DAĞITILDI

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından Antalya’da Kaleiçi otellerinde konaklayan aileler ve çocuklar tiyatro gösterisinde doyasıya eğlendiler. Sosyal sorumluluk projelerinde yer alan kişiler ve Gazetemiz Akdeniz Gerçek Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni ve Antalya Milletvekili Aday Adayı Songül Başkaya ve ekibi ilk günden beri ailelerinin yanında olurken etkinlikte çocuklarla beraber şarkı söyleyip miniklerin yarasını sardı. Müziklere eşlik eden çocuklar sanatçıların yaptığı esprilerle kahkahaya boğuldu. Kukla gösterisi ve tiyatronun ardından hediyelerini alan minikler gönüllerince eğlendiler.

İYİ Kİ ANTALYALILAR VAR

Hatay’daki büyük depremde yaşadığı zorlukları anlatan bir vatandaş “İyi ki Antalyalılar var. Antalyalı gönüllüler iyi ki var. Onların sayesinde birçok zorluğu aradık ve çok ihtiyacımız karşılandı. Depremden beri hiç gülmeyen çocuklarımız bir günde olsa acıları unutup eğlendiler. Bunu organize eden herkese çok teşekkür ederiz” dedi.

10-99-88-177-286-315-534-473-692-7513-1

BUSE YEŞİL

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
“Önceliğimiz insan olmalı”

“Önceliğimiz insan olmalı”