Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Gündem Kuveytli yazardan Atatürk ve Türk Halkı’na çirkin saldırı

Kuveytli yazardan Atatürk ve Türk Halkı’na çirkin saldırı

Kuveytli bir yazar olan Abdulaziz Duwaihi bin Rumaih, sosyal medya hesabından Türk halkı ve Mustafa Kemal Atatürk hakkında çirkin saldırılarda bulundu.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Kuveytli yazardan Atatürk ve Türk Halkı’na çirkin saldırı

NİHAT SARAÇ

Abdulaziz Duwaihi bin Rumaih isimli Kuveytli bir yazar, Trabzon’da bir Türk vatandaşının Arap turiste yumruk atarak bayıltması üzerine sosyal medya hesaplarından Türkiye’yi ve Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ü hedef aldı.

jashda

TEPKİLER ÇIĞ GİBİ BÜYÜDÜ

Cumhuriyet Gazetesinden alınan habere göre, İktidarın sessizliği sürerken; aralarında CHP Genel Başkanlığı için adaylığını açıklayan Özgür Özel ve Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ gibi isimlerin de bulunduğu pek çok siyasiden söz konusu hakaretlere tepki geldi. 

ÖZGÜR ÖZEL SESSİZLİĞE KAYITSIZ KALAMADI

Özgür Özel, Kuveytli yazar Abdulaziz Duwaihi bin Rumaih’in Atatürk’e yönelik ithamlarına sosyal medya hesabından tepki gösterdi. Özel "Kuveytli Abdulaziz Duwaihi bin Rumaih’in partimizin ve ülkemizin kurucu lideri Mustafa Kemal Atatürk’e yönelik itham ve hakaretlerini şiddetle kınıyorum. Her sosyal medya paylaşımı sonrası harekete geçen Adalet ve Kalkınma Partisi’nin sessizliğini manidar buluyorum" ifadelerini kullandı. 

lksadjf

ÜMİT ÖZDAĞ TEPKİ GÖSTERDİ

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ ise, X hesabından yaptığı paylaşımda "Beni ve Zafer Partisi’ni Birleşmiş Milletler’e şikayet edeceğini söyleyen, Araplara Türkiye’deki paralarını geri çekmeleri tavsiyesinde bulunan bu şerefsiz Kuveytli ahlaksız Atatürk’e ve Atatürk’ü seven herkese hakaret ediyor. Zafer Partisi Türkiye’ye gelen turistlere, okumak için gelen öğrencilere karşı olmadı. Ama Atatürk’e ve Türk Milletine küfreden bu Kuveytli alçağı ülkemizde istemiyoruz" sözlerine yer verdi. 

jfaşsd

"TÜM VARLIKLARINA EL KONULMALIDIR"

Atatürk'e yönelik sark edilen çirkin ifadelere ilişkin, Muharrem İnce'nin genel başkanı olduğu Memleket Partisi'nden de açıklama geldi. Partiden yapılan açıklamada, "Türk milletine ve Mustafa Kemal Atatürk'e hakaret eden ve aşağılayıcı ifadelerde bulunan çöl faresi Abdülaziz Dwaihi bin Rumaih'in, Türkiye Cumhuriyeti'ne girmesi yasaklanmalı, Türkiye'deki tüm mal varlıklarına devlet tarafından derhal el konulmalıdır!" ifadelerine yer verildi. 

hsdaf

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
75 bin ücretli öğretmene zam yapıldı

75 bin ücretli öğretmene zam yapıldı