Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Gündem Kuşum Aydın’ın Göz Kapaklarındaki Estetik Operasyonu Yüzünü Değiştirdi!

Kuşum Aydın’ın Göz Kapaklarındaki Estetik Operasyonu Yüzünü Değiştirdi!

Bir süredir yanlış estetik uygulamaları nedeniyle sağlık sorunları yaşayan ünlü pop müzik sanatçısı Kuşum Aydın, yeni bir estetik operasyon geçirdi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Kuşum Aydın’ın Göz Kapaklarındaki Estetik Operasyonu Yüzünü Değiştirdi!
KAYNAK: Haber Merkezi
MUHABİR: Kamer Durdu

Bir süredir yanlış estetik uygulamaları nedeniyle sağlık sorunları yaşayan ünlü pop müzik sanatçısı Kuşum Aydın, yeni bir estetik operasyon geçirdi. Aydın, göz kapaklarını aldırmasının ardından yeni görüntüsünü paylaştı ve adeta tanınmaz hale geldi!

Kilo Verme ve Estetik Operasyonlar

“Kuşum Aydın” olarak tanınan Muharrem Aydın Uğurlular, son dönemde verdiği kilolarla sık sık gündeme geliyor. Aydın, 5 ayda 17 kilo verdiğini belirtmişti. Ancak Aydın’ın kilo vermesinin yanı sıra, yüzünden geçirdiği estetik operasyonlar da adından söz ettiriyor.

Göz Kapaklarındaki Sorun ve Yeni Operasyon

Aydın, özellikle göz kapağındaki düşmeden ve görüş açısının kısıtlanmasından şikayetçiydi. Bu sorunu çözmek için yeni bir estetik operasyon için ameliyat masasına yattı. Göz kapaklarından ameliyat olan Aydın, göz kapaklarını aldırdı ve yeni görüntüsünü paylaştı.

Teşekkür Mesajı ve Operasyon Sonrası Duyguları

@i.likechaos isimli Instagram hesabından paylaşımda bulunan Aydın, doktoruna çektiği video ile teşekkür etti. Aydın, “Sağlığıma kavuştum, eski halimle yeni halim arasındaki farkı göreceksiniz… Gerçekten çok mutluyum, kısa bir sürede de iyileştim” ifadelerini kullandı. Aydın, operasyonun sadece estetik değil, aynı zamanda gözlerinde yaşadığı sorunu da ortadan kaldırdığını belirtti. 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ankara'da Meydana Gelen Trafik Kazasında Bir Kişi Hayatını Kaybetti 4 Kişi Yaralandı

Ankara'da Meydana Gelen Trafik Kazasında Bir Kişi Hayatını Kaybetti 4 Kişi Yaralandı