Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Gündem KURUPINAR GÜVEN TAZELEDİ

KURUPINAR GÜVEN TAZELEDİ

Tüm Yerel Yönetim Çalışanları Sendikası (Tüm Yerel-Sen) Antalya Şubesi 4’üncü Olağan Genel Kurulu 3 Aralık 2022 Cumartesi günü Antalya Büyükşehir Belediyesi ana hizmet binasında gerçekleştirildi. Yeniden göreve seçilen Tüm Yerel Sen Antalya Şube Başkanı Demet Kurupınar, “Bugüne kadar yaptığımız faaliyetlerle bazı şeyleri ortaya koyduk. Bundan sonra daha iyilerini yapacağız. Eksik olduğumuz yerleri de tamamlayacağız” dedi.

4 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
KURUPINAR GÜVEN TAZELEDİ

Tüm Yerel -Sen Antalya Şubesi 4’üncü Olağan Genel Kurulu 3 Aralık Cumartesi günü üyelerin katılımıyla yapıldı. 3’üncü dönem Tüm Yerel Sen başkanlığını yürüten Demet Kurupınar tek liste ile girdiği seçimde ekibi ile güven tazeledi. Tüm Yerel-Sen 4’üncü dönem şube genel kurulları, Antalya şube seçimiyle tamamlanmış oldu.

Genel kurulda gündem maddelerinin okunmasının ardından Divan Kurulu Başkanlığına, Sendika’nın Kurucu Başkanlarından Cengiz Gülebay seçildi.  12 yıl önce atılan tohumun,  bugün koca bir çınara dönüştüğünü söyleyen Gülebay,”Bu güzel ve gurur verici bir tablo. İlk günden bu yana sendikamızın büyümesinde emeği geçen tüm arkadaşlarımı kutluyorum. ” diye konuştu.

Tek adaylı listede de yeniden göreve seçilen Tüm Yerel Sen Antalya Şube Başkanı Demet Kurupınar, “Üyelerimize bugüne kadar hukuksal anlamda çok destek olduk. Şu ana kadar yüzde 90 başarı oranımız var. Özlük haklarını her şekilde karşılıyoruz. Onları savunuyoruz. Bu yeni dönemde de arkadaşlarımın çalışmasıyla çok daha güzel işler yapacağız. Antalya Şube olarak geçtiğimiz Mayıs ayında Çevre Şehircilik İl Müdürlüğü’nde yapılan yetki tespitinde de Antalya ilinde açık ara ile en çok üyeye sahip sendika olduk. Bu dönemde de aynı şekilde olacak hatta arayı çok daha fazla aşacağız. Ben buna da inanıyorum. Çalışmalarımız bu yönde devam edecek” dedi.

TÜM YEREL SEN ANTALYA ŞUBESİ GENEL KURUL (1)

“YETKİLİ OLMAYI HEDEFLİYORUZ”

Tüm Yerel Sen Antalya Şube Başkanı Demet Kurupınar, genel kurulda yaptığı konuşmada, “Biz 21 Aralık 2019 tarihinde seçilmiş bir yönetimiz. O zamanlar 1300 civarında olan sayımızı şu an 1800’lere çıkardık. Göreve geldiğimiz tarihten bugüne kadar Antalya Şubesi olarak devraldığımız bayrağı en iyi şekilde taşımaya çalışıyoruz. Şimdi tekrar yeniden adayız. Arkadaşlarımızdan bazılarında görev değişikliğine gittik. Yeni dönemde de bu arkadaşlarımızla beraber faaliyetlerimize devam edeceğiz. Şu an yetkili olmadığımız yerlerde de yetkili olmayı hedefliyoruz. Bugüne kadar Antalya Büyükşehir Belediyesi, Gazipaşa Belediyesi, Döşemealtı Belediyesi, Konyaaltı Belediyesi, Finike Belediyesi ve Kumluca Belediyesi’nde yetkili sendika olduk. ASAT Genel Müdürlüğü’nde de, Kemer Belediyesi’nde de sayı çoğunluğuna ulaşmış durumdayız. Sadece valilikte yapılacak tespiti bekliyoruz” dedi.

TÜM YEREL SEN ANTALYA ŞUBESİ GENEL KURUL (3)

“SOSYAL ÖZLÜK HAKLARINDA DEĞİŞİKLİKLER YAPTIK”

Başkan Kurupınar konuşmasının devamında, “Bugüne kadar yaptığımız faaliyetlerle zaten bazı şeyleri ortaya koyduk. Bundan sonra daha iyilerini yapacağız. Eksik olduğumuz yerleri tamamlayacağız. Yeni arkadaşlarımızla beraber üyelerimizin birçok sosyal özlük haklarında değişiklikler yaptık. Belediyelerde toplu sözleşme imzalıyoruz. Bugüne kadar Antalya Büyükşehir Belediyesi’nde Sosyal Denge Tazminatı sözleşmeli personele yüzde 50 oranında ödeniyorken, biz ilk defa 10 yıl sonra bunu yüzde 80 oranına çıkarttık. Yetkili olduğumuz diğer belediyelerde sözleşmeli personele yüzde 100’den ödetiyoruz. Büyükşehirde de bunu başardık” ifadesini kullandı.

TÜM YEREL SEN ANTALYA ŞUBESİ GENEL KURUL (4)

“HUKUKSAL ANLAMDA DESTEK OLDUK”

Kurupınar, “Üyelerimize bugüne kadar hukuksal anlamda da çok destek olduk. Şu ana kadar yüzde 90 başarı oranımız var. Hukuksal anlamda da hiçbir şekilde mağdur olmadı arkadaşlarımız. Özlük haklarını her şekilde karşılıyoruz. Onları savunuyoruz. Bu yeni dönemde de arkadaşlarımın çalışmasıyla çok daha güzel işler yapacağız. Antalya Şube olarak geçtiğimiz Mayıs ayında da Antalya il sınırları içerisinde en çok üyeye sahip sendika seçildik. Bu dönemde de aynı şekilde olacak hatta arayı çok daha fazla aşacağız. Ben buna da inanıyorum. Çalışmalarımız bu yönde devam edecek” diye konuştu.

Demet Kurupınar (2)

“VAR OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

“3 yıllık görev sürecimiz boyunca tüm yönetici arkadaşlarımızın özverili çalışmalarıyla bugün burada genel kurulumuzu gururla yaptık” diyen Kurupınar, “Önümüzdeki dönemlerde yetkili olduğumuz belediyelerimizdeki sayılarımızı artırarak üyesiz belediyelerimizin kalmaması için çabalayacağız. Üyelerimiz ile sosyal ve kültürel etkinlikler düzenlemeyi, kamu çalışanlarına yönelik sorunlara ve çözüm önerilerinin konuşulacağı panellerin yapılmasını, çalıştayların yapılmasını sağlayacağız. Sendikal hedef, sendikalı olmanın ayrıcalıklarını uygulayacağımız toplantılar düzenleyeceğiz. Tüm üyelerimizle birlik, beraberlik ve dayanışma ruhunda olacağız. Tüm Yerel-Sen Sendikasının en büyük ve etkili şubesi olmayı sürdüreceğiz. Birlik beraberliğimiz, emek için, vatan için, cumhuriyet için biz var olmaya devam edeceğiz” diye konuştu.  

TÜM YEREL SEN ANTALYA ŞUBESİ GENEL KURUL (2)

YÖNETİM KURULU ASİL ÜYELER

Tüm Yerel -Sen Antalya Şubesi Yönetim Kurulu asil üyeleri, Demet Kurupınar, Remzi Ayal, Mustafa Pilavcu, Güllü Deniz Ak, Hasan Balık, Tolga Tütüncü ve Mevlüt Ece’den oluştu.

DENETLEME KURULU

Denetleme Kurulu asil üyeler ise Harun Gürdal, Neşe Uzun ve Orhan Uyar’dan oluştu.

DİSİPLİN KURULU

Disiplin Kurulu asil üyeleri ise, Deniz Nemutlu, Günce Mehlika Erdemir, Musa Erdost Eroğlu, Emrah Tuncer ve Ferda Yanık’tan oluştu.

HABER/FADİME YİĞİT

IMG_20221203_212034

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
FARKINDALIK İÇİN OYNADILAR

FARKINDALIK İÇİN OYNADILAR