Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Gündem Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi'den silahlı saldırı açıklaması

Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi'den silahlı saldırı açıklaması

Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi, silahlı saldırıya ilişkin yaptığı açıklamada, olayın siyasi olmadığını vurguladı. Çebi, toplumun huzurunu bozan şiddet olaylarını kınadığını belirtirken, CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik de devletin doğru bilgilendirme yapması gerektiğini vurguladı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi'den silahlı saldırı açıklaması
KAYNAK: Haber Merkezi

Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi, Küçükçekmece'de meydana gelen silahlı saldırıyla ilgili önemli bir açıklama yaptı. Çebi, silahlı saldırının siyasi bir boyutu olmadığını vurgulayarak, toplumun huzurunu bozan bu tür şiddet olaylarını kınadığını ve lanetlediğini belirtti.

Başkan Çebi, saldırının ardından yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Sayın Aziz Yeniay’ın bölge ziyareti sırasında gerçekleşen olayın, siyasi bir boyutu olmadığını sizlerle paylaşmak isterim. Bu tür şiddet olaylarının toplumumuzun huzurunu bozmasını şiddetle kınıyor ve lanetliyorum. Kirli ve teyide muhtaç bilgilerin anında haber kanallarından servis edilmesini de doğru bulmuyorum."

Çebi: Yaralanan Komşumuza Acil Şifalar Diliyorum

Başkan Çebi, silahlı saldırıda yaralanan vatandaşa acil şifalar dileyerek, Küçükçekmece'deki Kanarya Mahallesi'nde yaşanan olayı yakından takip ettiklerini belirtti. Saldırının ardından halkın güvenliği konusunda endişelerini dile getiren Çebi, saldırının siyasi bir nedenle gerçekleşmediğini vurguladı.

Çelik: Devletin Doğru Bilgilendirmeye İhtiyacı Var

CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik, Başkan Çebi'nin açıklamalarını destekleyerek, silahlı saldırının siyasi olmadığını ve halkın güvenliği için devletin doğru bilgilendirme yapması gerektiğini belirtti. Çelik, ayrıca yasadışı silahlanma konusunda da dikkat çekerek, bu tür olayların önlenmesi için önlemler alınması gerektiğini vurguladı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Katledilen anne ve iki çocuğu yan yana toprağa verildi

Katledilen anne ve iki çocuğu yan yana toprağa verildi