Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Gündem Konyaaltı Sahili'nde yasaklara aldırmadan duş aldılar! Utandıran görüntüler

Konyaaltı Sahili'nde yasaklara aldırmadan duş aldılar! Utandıran görüntüler

Antalya'da son günlerde havaların ısınmasıyla sahile akın eden vatandaşlar şok yaşadı. Denizden çıkan 2 genç erkek, şampuanla duş aldı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Konyaaltı Sahili'nde yasaklara aldırmadan duş aldılar! Utandıran görüntüler
MUHABİR: Tayfun Akyatan

Antalya'nın turistik bölgelerinden biri olan Konyaaltı Sahili'nde, sıcak havalarda denize girmek isteyenlerin sayısı artıyor. Ancak son günlerde sahilde yaşanan ilginç bir olay dikkat çekti. Denizden çıkan 2 genç erkek, yüzme sonrası duş almak için şampuan kullandılar.

Yasaklara Rağmen İnatla Davranış

Turistlerin ve yerli halkın yoğun ilgi gösterdiği sahil bölgesinde, duş alma noktalarında kullanımı yasak olan ürünleri kullanan gençler, çevredekilerin şaşkın bakışlarına aldırış etmeden eğlenceli bir şekilde duş aldılar. Sahilde bulunanların şaşkınlıkla izlediği olayda, gençler gülerek ve şakalaşarak yasaklara meydan okudular.

İlgili Makamların Tepkisi Bekleniyor

Özellikle turizm bölgelerinde sık sık karşılaşılan bu tür davranışlar, çevrecilerin ve yetkililerin endişesini artırıyor. Yasaklara rağmen bu tarz eylemlerin artmasıyla birlikte, ilgili makamların konuya daha fazla dikkat çekmesi ve gerekli önlemleri alması bekleniyor.

Konyaaltı Sahili'nde yasaklara aldırmadan duş aldılar! Utandıran görüntülerKonyaaltı Sahili'nde yasaklara aldırmadan duş aldılar! Utandıran görüntülerKonyaaltı Sahili'nde yasaklara aldırmadan duş aldılar! Utandıran görüntüler

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ekrem İmamoğlu Türkiye Belediyeler Birliği Başkanı seçildi

Ekrem İmamoğlu Türkiye Belediyeler Birliği Başkanı seçildi