Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Gündem Konyaaltı Belediyesi'nden Hisarçandır'a büyük çalışma

Konyaaltı Belediyesi'nden Hisarçandır'a büyük çalışma

Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, bu kez de Hisarçandır'da bulunan Gedeller mevkiindeki 3 sokakta beton yol çalışması gerçekleştirdi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Konyaaltı Belediyesi'nden Hisarçandır'a büyük çalışma
KAYNAK: Konyaaltı Belediyesi/Bülten

Ekipler, eğimi yüksek olan bu yollarda beton yol uygulaması yaptı. Beton yolların daha dayanıklı ve uzun ömürlü olduğu belirtiliyor.

Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, "Bu yol ağının büyük kısmı 24 kırsal mahallemizde yer almaktadır. Rakımın ve eğimin yüksek olması nedeniyle şiddetli yağışlarda yol tahribatları çok fazla yaşanmaktadır. Dünyada ve ülkemizde çeşitli uygulamalarıyla karşılaştığımız beton yollar, dayanıklılık yönünden uzun yıllar hizmet vermektedir. Biz de Konyaaltı Belediyesi olarak Hisarçandır Gedeller mevkiinde bulunan 3 sokağımızı pilot bölge olarak belirledikten sonra, beton yol çalışmalarına başladık. Ar-Ge çalışmaları sonunda başarılı sonuçlar elde edildiği takdirde kırsal bölgelerimizin geneline bu uygulamayı yapacağız. Uzun yıllar vatandaşlarımızın konforlu ve sağlıklı yollarda ulaşımlarını sağlamaları temel hedeflerimiz arasında yer almaktadır" dedi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Kemer Belediyesi'nde kış hazırlıkları

Kemer Belediyesi'nde kış hazırlıkları