Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Gündem “Konteyner gönderdik prefabrik okul değil”

“Konteyner gönderdik prefabrik okul değil”

Eğitim-Sen Antalya Şubesi, Antalya yerelinde okulların bahçesini işgal ederek kurulan konteyner anaokullarının, deprem bölgesine gönderilmesi için Antalya İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne dilekçe vermişti. Antalya İl Milli Eğitim Müdürü Emre Çalışkan ise konuyla ilgili, “Biz konteyner gönderiyoruz ama prefabrik anaokulları bölgeye gitmez” dedi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
“Konteyner gönderdik prefabrik okul değil”

emre-caliskan-kimdir

Antalya İl Milli Eğitim Müdürü Emre Çalışkan, “Bakanlığımız konteyner okul yapıyor deprem bölgesine. Prefabrik Anaokulları bölgeye gitmez biz konteyner gönderiyoruz. Yazıda konteyner olarak geçiyor. Prefabrik ve konteyner ayrı başlıklar. Konteynerları bakanlığımız yapıyor. Antalya’dan da çok sayıda konteyner gönderdik” dedi.

WhatsApp Image 2023-03-24 at 13.08.08

“BAKANLIĞIMIZ İLGİLENİYOR”

Antalya İl Milli Eğitim Müdürlüğü konuyla ilgili olarak ise, “Konu hakkında Bakanlığımız ve Valiliğimiz gerekli iş ve işlemleri yürütmektedir” açıklamasını yaptı.

NUrettin sönmez-7

“TALEBİMİZDE ISRARLIYIZ”

Eğitim Sen Antalya Şube Başkanı, “Deprem bölgesindeki okulların büyük bölümü yıkılmış ya da hasarlı hale gelmiştir. Bölgede eğitim öğretimin başlaması çocukların, gençlerin eğitim hakkı açısından son derece önemlidir. Eğitim Sen Antalya Şubesi olarak Antalya’da okul bahçelerine kurulmuş ve henüz öğrencisi olmayan konteyner anaokullarının sökülerek deprem bölgesine gönderilmesinin önemli bir adım olacağını bir kez daha belirtiyoruz. Talebimizde ısrarlıyız” dedi.

Arda KIR

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Faik Öztrak: Kimse Erdoğan’ın gemisine bilet almak istemiyor

Faik Öztrak: Kimse Erdoğan’ın gemisine bilet almak istemiyor