Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Gündem Kepez’de Deprem Kurbanları Anısına Dua Programı Düzenlendi

Kepez’de Deprem Kurbanları Anısına Dua Programı Düzenlendi

Kepez Belediyesi ve Antalya Hemşehri Dernekleri’nin iş birliğiyle, 6 Şubat depreminin birinci yıl dönümünde hayatını kaybeden vatandaşlarımız anısına Mevlid-i Şerif okutuldu. İşte detaylar.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Kepez’de Deprem Kurbanları Anısına Dua Programı Düzenlendi
KAYNAK: Kepez Belediyesi/ Bülten

Kepez Belediyesi ve Antalya Hemşehri Dernekleri’nin iş birliğiyle, 6 Şubat depreminin birinci yıl dönümünde hayatını kaybeden vatandaşlarımız anısına Mevlid-i Şerif okutuldu.

Dua Programının Detayları

Kepez’deki Çelebi Sultan Mehmet Camii’nde düzenlenen 'Mevlid-i Şerif ve Dua Programı’na, Kepez Kaymakamı Nusret Şahin, Cumhur İttifakı’nın Kepez Belediye Başkanı ve Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hakan Tütüncü, Antalya Hemşehri Dernekleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Program, Kur-an Tilaveti ile başladı ve hayatını kaybeden vatandaşlarımız için okunan dualarla sona erdi.

Başkan Tütüncü’nün Mesajı

Kepez Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı’nın Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hakan Tütüncü, programda yaptığı konuşmada, “Ebediyete irtihal etmiş depremzede vatandaşlarımızı rahmetle anıyorum. Rabbim cennetiyle, cemaliyle müşerref eylesin. Rabbim milletimizi ve devletimizi her türlü tehlikelerden ve afetlerden korusun. Bir daha memleketimize böyle büyük acılar, kederler asla göstermesin” dedi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Antalya Barosu 6 Şubat Depremi Hakkında Açıklamalarda Bulundu

Antalya Barosu 6 Şubat Depremi Hakkında Açıklamalarda Bulundu