Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Gündem Kemer'de asfalt çalışmaları hız kazandı

Kemer'de asfalt çalışmaları hız kazandı

Kemer Belediyesi, Kuzdere Mahallesi'nde asfalt çalışmalarını başlattı. Çaybaşı Caddesi'nde tesviye işlemlerinin ardından, asfalt dökümüne hazırlanıyor.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Kemer'de asfalt çalışmaları hız kazandı
KAYNAK: Kemer Belediyesi/Bülten

Kemer Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Kuzdere Mahallesi Çaybaşı Caddesi'nde asfalt çalışması öncesi tesviye işlemlerine başladı. Kaldırım ve reglaj çalışmalarının devam ettiği caddede, tesviye işlemlerinin tamamlanmasının ardından sıcak asfalt dökümüne başlanacak.

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, yaptığı açıklamada, Kuzdere Mahallesi Çaybaşı Caddesi'nde yol ve kaldırım çalışmalarının son hızıyla sürdüğünü söyledi.

Kuzdere Mahallesi'nde imar planlarından sonra hummalı bir çalışma yaptıklarını ifade eden Başkan Topaloğlu, "Çalışmalarımız son hızıyla sürüyor. Kuzderimizi hak ettiği modern hale getirmek için çalışıyoruz. Belediye ekiplerimiz var gücüyle çalışıyor. Mahallemizdeki tüm çalışmalarımızı en kısa sürede tamamlayarak halkımızın hizmetine sunacağız" dedi.

Ulupınar ve Beycik'te yollar açıldı

Öte yandan Kemer Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Ulupınar mahallesi Alasini mevkisi ve Beycik Mahallesi'nde yağmur nedeniyle yola dökülen toprağı temizleyerek yolu trafiğe açtı.

Bu haber, Kemer'de asfalt çalışmalarının başladığını ve Kuzdere Mahallesi'ndeki yolların daha konforlu hale geleceğini ortaya çıkararak, yerel gündeme bomba gibi düşecek. Haber metninin SEO uyumlu ve özgün bir şekilde dönüştürülmesiyle, Google trendlere düşme olasılığı artacak ve daha fazla kişi tarafından okunacaktır.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Alanyaspor, Adana Demirspor deplasmanında galibiyet istiyor

Alanyaspor, Adana Demirspor deplasmanında galibiyet istiyor