Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Gündem Kemal Kılıçdaroğlu, ABD’de araştırma görevlisi olan Lara Özkan ile buluştu

Kemal Kılıçdaroğlu, ABD’de araştırma görevlisi olan Lara Özkan ile buluştu

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, resmi Twitter hesabından ABD’de araştırma görevlisi olarak çalışan Lara Özkan ile buluşmasından bir fotoğraf paylaştı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Kemal Kılıçdaroğlu, ABD’de araştırma görevlisi olan Lara Özkan ile buluştu

Kılıçdaroğlu, Twitter hesabından, “Akademik, sanat, kariyer ve teknik eğitim alanlarındaki başarılarından dolayı ABD'nin en parlak öğrencilerinden biri olarak ödüllendirilen, Araştırma Görevlisi olarak çalışmalarını sürdüren Lara Özkan’ın ziyaretinden dolayı mutluluk duydum. Sevgili Lara, seninle gurur duyuyoruz” ifadelerini kullanarak Lara Özkan ile bir fotoğrafını paylaştı.

<blockquote class="twitter-tweet"><p lang="tr" dir="ltr">Akademik, sanat, kariyer ve teknik eğitim alanlarındaki başarılarından dolayı ABD&#39;nin en parlak öğrencilerinden biri olarak ödüllendirilen, Araştırma Görevlisi olarak çalışmalarını sürdüren Lara Özkan’ın ziyaretinden dolayı mutluluk duydum. Sevgili Lara, seninle gurur duyuyoruz. <a href="https://t.co/TGU2ceJwdK">pic.twitter.com/TGU2ceJwdK</a></p>&mdash; Kemal Kılıçdaroğlu (@kilicdarogluk) <a href="https://twitter.com/kilicdarogluk/status/1676648610384207874?ref_src=twsrc%5Etfw">July 5, 2023</a></blockquote> <script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

SÜLEYMAN GEZİCİ

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
CHP’li Tutdere’den, İnsan Hakları Komisyonu’na Can Atalay çağrısı

CHP’li Tutdere’den, İnsan Hakları Komisyonu’na Can Atalay çağrısı