Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Gündem Kanye West ve Bianca Censori Taciz İddialarına Rağmen Tokyo’da Gündem Oldu

Kanye West ve Bianca Censori Taciz İddialarına Rağmen Tokyo’da Gündem Oldu

Kanye West ve eşi Bianca Censori, skandallarla gündemde kalmaya devam ediyor.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Kanye West ve Bianca Censori Taciz İddialarına Rağmen Tokyo’da Gündem Oldu
KAYNAK: Haber Merkezi

Kanye West ve eşi Bianca Censori, skandallarla gündemde kalmaya devam ediyor. Bu hafta Tokyo’da bir alışveriş merkezinde beyaz tanga body’si ile görüntülenen Bianca Censori, dikkatleri üzerine çekti.

Kanye West’in Taciz İddiaları ve Bianca Censori’nin Tavrı

Kanye West, eski asistanı Lauren Pisciotta tarafından cinsel tacizle suçlanırken, eşi Bianca Censori bu konuyu adeta örtbas etti. 29 yaşındaki Censori, 47 yaşındaki West’le birlikte kıyafet seçerek sanki hiçbir şey yokmuş gibi davrandı.

Daha önce sınırları zorlayan kıyafetleri nedeniyle Venedik’ten men edilme tehlikesiyle karşı karşıya kalan Bianca, şimdi de Tokyo’yu karıştırmış gibi görünüyor.

Kanye West’in Karşı Atağı ve Bianca Censori’nin Tavrı

Bu ayın başlarında, Kanye’nin eski asistanı Lauren Pisciotta, West’e karşı cinsel taciz davası açtı ve ayrıca yıldızı haksız fesih ve sözleşmenin ihlaliyle suçladı. Eski çalışanı tarafından dava edilmesinin ardından, West karşılık verdi ve ‘şehvetli ve mantıksız’ davranışı nedeniyle kadını kovduğunu ve ayrıca kendisinden 4 milyon dolarlık çok büyük bir maaş talep ettiğini iddia etti.

West, iddialarını ‘temelsiz’ olarak nitelendirerek reddetti ve Pisciotta’yı 'şantaj ve gasp’la suçladı. Karşı dava açacağını açıkladı ancak henüz bir girişimde bulunmadı.

Pisciotta, Los Angeles Yüksek Mahkemesi’ne sunduğu şikayette West’in kendisine sık sık açık müstehcen mesajlar ve görseller gönderdiğini iddia etti. Kanye’nin eşi Bianca ise bu konu hiç yokmuş gibi davranma yolunu seçti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Tavuk eti üretimi nisanda yıllık bazda yüzde 6,8 arttı

Tavuk eti üretimi nisanda yıllık bazda yüzde 6,8 arttı