Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
HAFİF YAĞMUR
27°
Akdeniz Gerçek Gündem Jet2 Kemer İçin 510 Bin Koltuk Ayırdı

Jet2 Kemer İçin 510 Bin Koltuk Ayırdı

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, İngiltere’nin önde gelen tur operatörlerinden Jet2 yetkilileriyle bir çevrimiçi toplantı gerçekleştirdi. İşte detaylar.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Jet2 Kemer İçin 510 Bin Koltuk Ayırdı
KAYNAK: Kemer Belediyesi/ Bülten

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, İngiltere’nin en önemli tur operatörlerinden Jet2 yetkilileriyle online bir görüşme gerçekleştirdi. Bu görüşme, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu’nun tanıtım ataklarına hız kesmeden devam ettiği bir dönemde gerçekleşti.

Jet2 ile Tanıtım Anlaşması

Topaloğlu, İngiltere’nin en önemli tur operatörlerinden olan Jet2 ile 60 bin avroluk bir tanıtım anlaşması imzaladı. Bu anlaşmanın ardından Jet2 yetkilileriyle online bir görüşme gerçekleştirildi.

Görüşme Detayları

Görüşmeye Kemer Yöresi Tanıtım Vakfı (KETAV) Başkanı Volkan Yorulmaz, Kemer Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (KETOB) As Başkanı Ayhan Çakıcı ve Kemer Turizmci ve İş İnsanları Derneği (KEMİAD) Başkanı Rıza Sönmez de katıldı. Görüşmede, Jet2 ile yapılan 60 bin avroluk tanıtım anlaşmasının ardından İngiltere pazarıyla ilgili veriler paylaşıldı.

Jet2’nin Kemer Planları

Jet2, bu seneki turizm sezonunda İngiltere’nin 11 farklı şehrinden haftada 83 uçuş yapmayı planlıyor. Jet2 yetkilileri, Kemer kapasitesini yüzde 9 oranında artırmak istediklerini belirtti. Ayrıca, Jet2’nin Kemer’e 510 bin koltuk ayırdığı belirtildi.

Başkan Topaloğlu’nun Açıklamaları

Başkan Topaloğlu, yaptığı açıklamada, Türkiye’nin en önemli turizm destinasyonları arasında yer alan Kemer’i en iyi şekilde tanıtmaya devam ettiklerini söyledi. Jet2 ile daha önce 60 bin avroluk bir tanıtım anlaşması imzaladıklarını hatırlatan Topaloğlu, “Yaptığımız anlaşma meyvelerini vermeye devam ediyor. İngiltere’den gelen misafir sayılarımızda büyük bir artış var. Bu sene Kemer için 510 bin uçak koltuğu ayırmışlar. Kemer’imize gelen İngiliz misafir sayısında geçene seneye oranla yüzde 213 artış olduğunu söylediler. Bu bizim için çok önemli. 2025 yılının kış aylarında Kemer’de açık otel aradıklarını belirttiler. Kış turizmini de canlandırmak için çalışmalarımız devam ediyor. Bu yıl iyi bir turizm sezonu bekliyoruz.” dedi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ankara Mamak'ta icradan kelepir satılık 3+1 daire

Ankara Mamak'ta icradan kelepir satılık 3+1 daire