Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Gündem İZMİT 5 ÇAYI'NDA

İZMİT 5 ÇAYI'NDA

İzmit Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü tarafından düzenlenen ‘İzmit’in Çınarlarıyla Beş Çayı Buluşmaları’ etkinliğine İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet de katıldı. Konuklara fide hediye edildi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
İZMİT 5 ÇAYI'NDA

İzmit Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü tarafından düzenlenen ‘İzmit’in Çınarlarıyla Beş Çayı Buluşmaları’ etkinliğine İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet de katıldı. Asırlık Çınar Evi sakinleri, ‘İzmit’in Çınarlarıyla 5 Çayı Buluşmaları’ kapsamında Gülümse Kafe Lavanta ve Yaşam Bahçesi’nde ağırlandı. Programa Başkan Hürriyet, İzmit Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürü Yasemin Gözkonan Kahveci ve İzmit Belediyesi İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürü Havva Açıkgöz katıldı. 

OYUN-1

DOĞA UNUTULMADI

Programda konuklar ilk olarak Yaşam Bahçesi’ni gezerek alanda gerçekleştirilen çalışmalara dair bilgi edindi. Ardından Gülümse Kafe Lavanta’da misafirlere çeşitli ikramlarda bulunuldu. İzmit’in Çınarları düzenlenen programdan duydukları memnuniyeti dile getirerek Hürriyet ve ekibine teşekkürlerini iletti. Program sonunda katılımcılara fide hediye edildi.

YEMEK

ANKA

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
TARİH VERİLDİ EMEKLİ MAAŞI 15 BİN OLABİLİR

TARİH VERİLDİ EMEKLİ MAAŞI 15 BİN OLABİLİR