Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Gündem İzmir'de yaşlı bakımevinde ölen kadınla alakalı rapor mahkemeye gönderildi

İzmir'de yaşlı bakımevinde ölen kadınla alakalı rapor mahkemeye gönderildi

İzmir'in Güzelbahçe ilçesindeki bir yaşlı bakımevinde, Fatma Uraz adlı 86 yaşındaki kadının, banyo yaptırıldıktan sonra vücudunda çıkan kızarıklıklardan dolayı hastaneye kaldırılmasının ardından ölümüyle ilgili rapor mahkemeye gönderildi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
İzmir'de yaşlı bakımevinde ölen kadınla alakalı rapor mahkemeye gönderildi
MUHABİR: Kamer Durdu

İzmir'in Güzelbahçe ilçesindeki bir yaşlı bakımevinde, Fatma Uraz adlı 86 yaşındaki kadının banyosunun ardından vücudunda kızarıklıkların oluşması ve hastaneye kaldırılmasının sonrasında yaşamını yitirmesiyle ilgili açılan davada beklenen Adli Tıp Kurumu raporu mahkemeye ulaştı.

Rapora göre, Uraz'ın ölümüne neden olan etmenin yanık olduğu ve tıbbi verilerle desteklenen başka herhangi bir travmatik etkenin olmadığı belirtildi. Ayrıca, Uraz'ın ölümüne yol açabilecek herhangi bir dermatolojik hastalığın teşhis edilmediği de raporda yer aldı. Bu nedenle, banyo yaptıran iki sanığın "taksirle ölüme neden olma" suçlamasıyla yargılanmaları talep edildi.

izmir löü

Ne Olmuştu

İzmir'in Güzelbahçe ilçesinde bir yaşlı bakımevinde yaşayan Fatma Uraz, banyo yaptırıldıktan sonra vüdudunun bazı bölgelerinde kızarıklıklar meydana gelmişti. Kızarıklıkları fark eden bakımevi çalışanları Fatma Uraz'ı hataneye kaldırmış, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetmişti. Hayatını kaybeden Uraz için dava açılmış ve Adli Tıp Kurumu'ndan rapor bekleniyordu. 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Elon Musk'ın yeni hedefi: her 3 günde bir roket fırlatmak!

Elon Musk'ın yeni hedefi: her 3 günde bir roket fırlatmak!