Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
HAFİF YAĞMUR
27°
Akdeniz Gerçek Gündem İzmir'de Kurban Satış Yerleri Kura ile Belirlendi

İzmir'de Kurban Satış Yerleri Kura ile Belirlendi

Bayraklı Belediyesi, Kurban Bayramı öncesi kurban satış yerlerini zabıta gözetiminde belirledi. Satıcılar, kura çekimiyle çadır yerlerini belirledi. Önlemler alınarak sağlıklı ve güvenli bir alışveriş ortamı sağlanıyor.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
İzmir'de Kurban Satış Yerleri Kura ile Belirlendi
KAYNAK: ANKA

Bayraklı Belediyesi, yaklaşan Kurban Bayramı öncesi kurban satış yerlerini zabıta gözetiminde belirledi. Başkan İrfan Önal, vatandaşların sağlıklı ve temiz ortamlarda kurbanlık alışverişi yapabilmeleri için çalışmaların devam ettiğini belirtti. Önal, "Kurban pazar yerimizi hiçbir mağduriyetin yaşanmaması için en iyi şekilde düzenliyoruz" dedi.

Satıcılar, kurban pazarı için hangi yöntemle yer belirledi?

Türkiye’nin çeşitli illerinden kurban pazarı için gelen satıcılar, Bayraklı Belediyesi kurban satış alanındaki yerler için Zabıta Müdürlüğü gözetiminde kura çekimi gerçekleştirdi. Satıcılar, çadır yerlerini kendi çektikleri kura ile belirledi. Toplamda 84 çadır yerinden 46 büyükbaş, 32 küçükbaş olmak üzere toplam 78 çadırın tahsisi yapıldı.

Kurban Bayramı öncesi hangi önlemler alındı?

Bayram öncesi gerekli tüm önlemlerin alınacağı hayvan satış alanında, satıcıların ve vatandaşların mağduriyet yaşamaması için Bayraklı Belediyesi Fen İşleri, Zabıta, Veteriner, Temizlik İşleri Müdürlüklerinden nöbetçi ekiplerin görev yapacağı belirtildi. Bu önlemlerle, sağlıklı ve güvenli bir alışveriş ortamı sağlanması amaçlanıyor.

"Vatandaşlarımız gönül rahatlığı ile kurbanlık alışverişlerini yapabilir"

Bayraklı Belediye Başkanı İrfan Önal, kurban pazarındaki çadır yerlerinin zabıta ekipleri tarafından gözetildiğini ve satıcıların kura ile belirlediğini vurguladı. Önal, "Kontrolleri yapılmış, sağlıklı kurbanlıkların satışa çıkarılacağı Doğançay Mahallemizdeki satış yerimizden vatandaşlarımız gönül rahatlığı ile kurbanlık alışverişlerini yapabilir" dedi. Ayrıca, Kurban Bayramı’nın sonuna kadar ilgili ekiplerin denetimlerinin ve hizmetlerinin süreceğini belirtti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
CHP Lideri Özel Türkan Saylan'ı Saygıyla Andı

CHP Lideri Özel Türkan Saylan'ı Saygıyla Andı