Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Gündem İYİ Parti'de yerel seçim öncesi büyük istifa

İYİ Parti'de yerel seçim öncesi büyük istifa

İYİ Parti Elazığ İl Başkanı Servet Gürgözeler, Merkez İlçe Başkanı Aygün Akgül ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri istifa etti.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
İYİ Parti'de yerel seçim öncesi büyük istifa
MUHABİR: Kamer Durdu

İYİ Parti Elazığ İl Başkanı Servet Gürgözeler, Merkez İlçe Başkanı Aygün Akgül ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, parti içi ittifak politikasından vazgeçerek yerel seçimlere tek başına katılma kararı aldığı için istifa etti.

İYİ Parti, yerel seçimlerde ittifak yapmama kararı aldığını açıkladıktan sonra, bu karar parti içinde tepkilere neden oldu. İYİ Parti Elazığ İl Başkanı Servet Gürgözeler, Merkez İlçe Başkanı Aygün Akgül ve ilçe yönetimi de dahil olmak üzere yaklaşık 50 kişi, tek başına seçimlere girme kararı sonrasında istifa etti.

İYİ Parti Elazığ teşkilatının yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verildi: "İYİ Parti İl Başkanı olarak, yürüttüğümüz görevimizden, gördüğümüz lüzum üzerine Merkez İlçe Başkanımız Aygün Akgül ve yönetim kurulu üyelerimiz ile birlikte istifa ediyoruz. Kamuoyuna duyurulur."

Ankara İl Başkanı Faruk Köylüoğlu'nun istifasının ardından, İYİ Parti Teşkilatlandırma Başkanı Buğra Kavuncu, "Ya istifa edin, ya genel merkez alacak" açıklamasında bulunmuştu.

Bu gelişmelerin ardından, Elazığ'da İYİ Parti Sivrice İlçe Başkanı Muhammet Özdemir ve ilçe yönetimi de istifa ederek Zafer Partisi'ne katıldı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Antalya Büyükşehir Belediyesi Elmalı Çukurelma yolunda

Antalya Büyükşehir Belediyesi Elmalı Çukurelma yolunda