Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Gündem İstanbul'da deniz trafiği askıya alındı

İstanbul'da deniz trafiği askıya alındı

İstanbul'un kuzey ve yüksek kesimlerinde sabah saatlerinden itibaren etkili olan sis, özellikle İstanbul Boğazı'nda ve çevresinde ulaşımı olumsuz etkiliyor.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
İstanbul'da deniz trafiği askıya alındı
KAYNAK: Haber Merkezi

İstanbul'un kuzey ve yüksek kesimlerinde sabah saatlerinden itibaren etkili olan sis, özellikle İstanbul Boğazı'nın yüksek ve kuzey bölgeleri ile Yavuz Sultan Selim Köprüsü çevresinde yoğunlaşmış durumda. Sarıyer ve Beykoz kesimlerinde etkisini gösteren sis, yer yer görüş mesafesini oldukça azaltarak sürücülere zor anlar yaşatıyor.

Trafikte Aksamalar Yaşanıyor mu?

Şu ana kadar trafikte önemli bir aksama yaşanmazken, sis nedeniyle bazı ana cadde ve viyadüklerde görüş mesafesi oldukça düşmüş durumda. Sürücülerin dikkatli olmaları ve yavaş seyretmeleri, olası kazaların önüne geçmek adına önem arz ediyor.

Deniz Trafiği Askıya Alındı

İstanbul Boğazı'nda sis yoğunluğu artarken, Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü tarafından yapılan duyuruyla deniz trafiği saat 04.15 itibarıyla çift yönlü askıya alındı. Bu önlem, denizde seyir halinde olan gemilerin güvenliğini sağlamak amacıyla alınmıştır.

Vapur Seferleri İptal Edildi

Şehir Hatları'nın internet sitesinden yapılan duyuruya göre, Anadolu Kavağı-Rumeli Kavağı-Sarıyer, Beykoz-Üsküdar ve Rumeli Kavağı-Eminönü seferleri ikinci bir duyuruya kadar elverişsiz hava koşulları nedeniyle iptal edildi. Bu durum, vapur seyahatleri planlayan vatandaşların dikkatine sunulmuştur.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz açıkladı! Kiralarda yüzde 25 zam sınırı kalkacak mı?

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz açıkladı! Kiralarda yüzde 25 zam sınırı kalkacak mı?