Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Gündem İstanbul Büyükşehir Belediyesi A Haber'i ifşa etti

İstanbul Büyükşehir Belediyesi A Haber'i ifşa etti

İBB, resmi sosyal medya hesabında "İstanbul'un metrolarında sabotaj, kumpas ve yalan haber nasıl yapılıyor, izleyin" diyerek A Haber merkezini ifşaladı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ

İstanbul’da metro istasyonlarında yürüyen merdivenlerin ve bantların durdurulması “sabotaj” tartışmalarına yol açtı. Metro İstanbul Genel Müdürü Özgür Soy, özellikle yerel seçimlere doğru giderken, toplu taşıma üzerinden algı yaratılmak istendiğini ve İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu ve ekibinin başarısız gösterilmeye çalışıldığı söyledi. Olay yerinde çekim yapıp İBB'yi kötüleyerek haber yapan A Haber'in yalanını, İBB resmi sosyal medya hesabından paylaşarak ifşaladı.

YALAN HABER İFŞALANDI

Son haftalarda güvenlik kameralarına çok sayıda görüntü yansıdı. İBB Haber de bu görüntüleri sosyal medya hesabından “sabotaj” diyerek yayınladı. Görüntülerde, merdivenlerden ve yürüyen bantlardan çıkan kişilerin, acil durum düğmesine basarak merdivenleri durdurduğu görülüyor. İBB, metro istasyonunda yürüyen bant ve merdivenleri durduran kimliği belirsiz şahıslar hakkında suç duyurusunda bulundu. İBB Haber’in X hesabından cumhuriyet savcılığına sunulan suç duyurusu dilekçesinin yanı sıra sabotaj görüntüleri de paylaşıldı.

İBB SABOTAJIN BELGESELİNİ ÇEKTİ

Ekran görüntüsü 2023-09-12 171607

İBB resmi sosyal medya hesabından paylaştığı belgeselde, belediyeyi karalayan A Haber'i ifşa etti. İşte o belgesel.


Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Parselasyonu bırak plana bak! Kırcami sorunu devam ediyor

Parselasyonu bırak plana bak! Kırcami sorunu devam ediyor