Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Gündem İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya Gaziantep'teki Şehit Aileleriyle İftar Programında Buluştu

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya Gaziantep'teki Şehit Aileleriyle İftar Programında Buluştu

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Gaziantep'te şehit aileleri ve gazilerle bir araya gelerek iftar programında önemli açıklamalarda bulundu. Vatanseverlik vurgusu yapan Bakan Yerlikaya, şehitlerin mirasını koruma sözü verdi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya Gaziantep'teki Şehit Aileleriyle İftar Programında Buluştu
KAYNAK: İHA

Gaziantep'teki çeşitli programlar ve ziyaretler için şehre gelen İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, şehit aileleri ve gazilerle bir iftar programında bir araya geldi. Bakan Yerlikaya, vatana göz dikenlere gereken dersi verdiklerini ve vermeye de devam edeceklerini vurguladı.

Bakan Yerlikaya, iftar programında yaptığı açıklamalarda şunları belirtti: "İçişleri ailesi olarak, hem Kara Vatan'da hem de Mavi Vatan'da ülkemize uzanan elleri kırmaya devam ediyoruz. Kahramanlarımız dağ başlarında ve sarp kayalıklarda görev yapıyorlar. Onların adımları atmadığı tek bir karış vatan toprağı yok. Aziz şehitlerimizin ve kahraman gazilerimizin mirasını ilelebet taşıyacağız. Bu duygularla, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere, aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi rahmetle anıyorum."

"Bizi Bölmek İsteyenler Her Zaman Yenilgiyle Karşılaşacak"

Vatana göz dikenlerin her zaman yenilgiyle karşılaşacaklarını dile getiren Bakan Yerlikaya, şunları söyledi: "Bizi bölmek ve birbirimize düşürmek isteyenler, her seferinde acı bir yenilgiyle karşılaşacaklar. Biz bir arada ve kardeşçe yaşarız. Aile değerlerimiz ve millet olma bilinci bizi bir arada tutuyor. Bu gerçeği herkes bilmelidir."

"Vatanı Şehitlerimizin Aziz Kanlarıyla Korumaya Devam Edeceğiz"

Vatanı şehitlerin aziz kanlarıyla korumaya devam edeceklerini vurgulayan Bakan Yerlikaya, şunları ifade etti: "Şehitlerimiz ve şehit ailelerimiz, milletimizin en değerli varlıklarıdır. Onların emanetini korumak, bizim en kutsal görevimizdir. Vatan uğruna canını feda eden gazilerimizin fedakarlıklarını hiçbir zaman unutmayacağız. Onların mirasını layıkıyla taşımak için azami gayret göstereceğiz."

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Tokat'ta Tarlaya Uçan Otomobil Kazası: 3 Kişi Yaralandı

Tokat'ta Tarlaya Uçan Otomobil Kazası: 3 Kişi Yaralandı