Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Gündem Hoca "C*nsel ilişkiye girelim, muskanın etkisi artsın" dedi

Hoca "C*nsel ilişkiye girelim, muskanın etkisi artsın" dedi

İstanbul'daki restoranda çalışan H.S., oğluyla sorunlar yaşarken; büyü bozduğunu söyleyen bir kişinin tuzağına düştü. Dolandırıldı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Hoca "C*nsel ilişkiye girelim, muskanın etkisi artsın" dedi
MUHABİR: Kamer Durdu

İstanbul'da yaşayan H.S., oğluyla yaşadığı sorunlar nedeniyle bir hoca tarafından dolandırıldı. Hoca, H.S.'ye "Oğluna büyü yapılmış. Bu büyüyü ancak ben bozabilirim" diyerek 20 bin TL aldı. Hoca, muskanın etkisinin artması için c*nsel ilişkiye girmemiz gerekir" diyerek kadını dolandırıp kaçtı.

H.S., oğluyla yaşadığı sorunlar nedeniyle bir hoca aramaya başladı. İnternette yaptığı araştırmada M.A. isimli bir hocaya ulaştı. M.A., kendisini hoca olarak tanıttı ve H.S.'ye oğluna büyü yapılmış olduğunu söyledi.kandırılan kadın

M.A., H.S.'ye "Bu büyüyü ancak ben bozabilirim" diyerek 20 bin TL istedi. H.S., oğlunun iyiliği için bu parayı verdi. M.A., bir muska hazırladığını söyleyerek H.S.'ye verdi ve parayı aldı.

M.A., H.S.'yi etkisi altına aldığını görünce yeni bir hamlede daha bulundu. M.A., H.S.'ye "Muskanın etkisinin artması için c*nsel ilişkiye girmemiz gerekir" dedi. H.S., hoca tarafından kandırıldığını fark etmedi ve onunla birlikte oldu.

M.A., H.S.'den 20 bin TL daha istedi. H.S., oğlunun iyiliği için bu parayı da verdi. M.A., 20 bin TL'yi aldıktan sonra ortadan kayboldu.

H.S., dolandırıldığını anlayınca M.A.'yı bulmaya çalıştı. M.A., farklı bir numaradan H.S.'ye ulaşarak onu tehdit etti. M.A., H.S.'ye c*nsel içerikli mesajlar ve fotoğraflar gönderdi.

H.S., yaşadıklarını polise anlattı. Polis, M.A.'yı yakalamak için çalışma başlattı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Altını olan dikkat! İslam Memiş uyarıyor

Altını olan dikkat! İslam Memiş uyarıyor