Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Gündem Halil Konakçı hangi Hristiyan tarikatla bağlantılı

Halil Konakçı hangi Hristiyan tarikatla bağlantılı

Gazeteci Fatih Ergin, Laiklik ile Atatürk’ü hedef alan İmam Halil Konakcı’nın CIA ile bağlantılı bir Hristiyan tarikat ile bağlantısı olduğunu öne sürdü.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Halil Konakçı hangi Hristiyan tarikatla bağlantılı

G azeteci yazar Fatih Ergin, "Hatay Fransa'da kalsaydı” sözleriyle alenen bir Atatürk düşmanı olduğunu ifade eden Halil Konakçı’nın casusluk iddiasıyla tutuklanan Rahip Brunson ve Hristiyan bir tarikatla ilişkisi olduğunu iddi etti. Ortalık karıştı.

HATAY'I ARAP YURDU İLAN ETMİŞTİ

Gazeteci yazar Fatih Ergin, Halil Konakçı’nın Diyanet’e girmesi için özel bir tarikat tarafından yetiştirildiğini belirterek, 15 Temmuz Darbe Girişimi sonrası 'terör örgütleri adına suç işlediği ve casusluk yaptığı' iddiasıyla tutuklanan Rahip Brunson ve kilise ile iletişimde olduğunu iddia etti. Fatih Ergin, ayrıca Halil Konakçı’nın Hristiyan tarikatı Mormonların azizleriyle de ilişkisi olduğunu iddia ederek, “Halil Konakçı İzmir'de Rahip Brunson ve kilise ile kontaktaydı. Gizemli Hristiyan tarikatı Mormonların azizleriyle de ciddi ilişkileri vardı. Brunson'un da Mormonlar ile bağı ortaya çıkmıştı. Mormonlar'ın FETÖ ile de bağlantısı vardı. Türkiye'deki Mormonlar CIA için çalışıyorlar” ifadelerini kullandı.

"DİYANETE YERLEŞTİRİLDİ"

Ergin, Konakçı’nın Rize’de bir cemaate ait medresede Diyanet’e yerleştirilmek için yetiştirildiğini belirterek “Halil Konakçı'yı kapatılan RP'nin meşhur eski milletvekili Şevki Yılmaz Rize'ye götürdü ve orada bir cemaatin Seyit Fethi adlı özel grubuna ait medresesinde özel yetiştirildi. Birkaç yıl önce medreselerden icazet alan binlerce kişinin imam atanmasıyla Diyanet'e yerleştirildi” iddiasında bulundu.

"ÖZEL YETİŞTİRİLDİ"

Gazeteci Yazar Fatih Ergin’in “Hatay Fransa’da kalsaydı’ diyen ve cami kürsülerinden hilafet çağrısı yapan Halil Konakçı hakkındaki paylaşımı şu şekilde; “Halil Konakçı İzmir'de Rahip Brunson ve kilise ile kontaktaydı. Gizemli Hristiyan tarikatı Mormonların azizleriyle de ciddi ilişkileri vardı. Brunson'un da Mormonlar ile bağı ortaya çıkmıştı. Mormonlar'ın FETÖ ile de bağlantısı vardı. Türkiye'deki Mormonlar CIA için çalışıyorlar. Halil Konakçı'yı kapatılan RP'nin meşhur eski milletvekili Şevki Yılmaz Rize'ye götürdü ve orada bir cemaatin Seyit Fethi adlı özel grubuna ait medresesinde özel yetiştirildi. Birkaç yıl önce medreselerden icazet alan binlerce kişinin imam atanmasıyla Diyanet'e yerleştirildi. İşte halka sürekli kışkırtıcı vaazlarda bulunan, milli sinir uçlarımıza dokunan ve polis korumasıyla gezen Konakçı'nın arka plandaki gizli geçmişi! Lawrence rolünü anladınız mı şimdi? Bu bilgiler yetmezse, Konakçı'ya başka bilgiler de verebilirim ama mahkemede!” 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Mağarada mahsur kalan adam 3 ülkeyi seferber etti

Mağarada mahsur kalan adam 3 ülkeyi seferber etti