Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Gündem “Gün omuz omuza verme günüdür”

“Gün omuz omuza verme günüdür”

Antalya Şoförler ve Otomobilciler Odası, şoför esnafı ile istişare ve bilgilendirme toplantısı düzenledi. Toplantıda konuşan Başkan Mehmet Ali Alkan, “Bugün omuz omuza vermez, birlik olmazsak, tek ses, tek yürek olmazsak, gerektiğinde tek yumruk olmazsak hem plakalarımızın değeri, hem de kazançlarımız düşecektir” dedi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
“Gün omuz omuza verme günüdür”

mehmet ali alkan

Antalya Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Mehmet Ali Alkan, “Gün aramızdaki sorunları bir kenara bırakıp birlik olma günüdür. Emeğimiz, ekmeğimiz, Plakamız, alın terimiz söz konusu. Bugün buradan tek ses olup sesimizi duyurmak zorundayız. Yıllarca para kazanmadan sabrederek beklediğimiz bedelini ve eder belli bir yere getirdiğimiz Plakalarımızın değerini korumak için hep birlikte, tek yürek, tek yumruk olup buna dur dememiz gerekiyor. Bana ve yönetimime oy vermemiş olabilirsiniz. Beni sevmiyor olabilirsiniz. Buna saygı duyuyorum. Bizler gelip geçiciyiz. Bu gün itibariyle 7136 üye sayısına ulaşmış olan, Antalya’mızın en büyük sivil toplum kuruluşu Odamızın itibarı ve siz değerli taksici esnafı meslektaşımın ekmeği söz konusudur. Bugün omuz omuza vermez, birlik olmazsak, tek ses, tek yürek olmazsak, gerektiğinde tek yumruk olmazsak hem plakalarımızın değeri, hem de kazançlarımız düşecektir. Hiçbir dedikodu ve algıya inanmayın. Telefonum ve kapım sizlere 24 saat açık. Gelin bir olalım birlik olalım, gelin ekmeğimizi plakamızı koruyalım. İçinde bulunduğumuz zaman kendi içimizde bölünmek kavga etme zamanı değildir. Artık zaman birlikte olma zamanıdır” diye konuştu.

adlıhan dere

Toplantıya katılan Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AESOB) Başkanı Adlıhan Dere, “Türkiye’de Antalya’nın ticari taksi plakaları konuşuluyor. Antalya’da ki taksi plaklarının değerini korumaya gayret ediyoruz. Ben bugün buraya sizin yanınızda olduğumu göstermek için geldim. Her zaman sizin yanınızdayım” dedi.

DSC_0578DSC_0578

Arda KIR

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
İstihdama katkı

İstihdama katkı