Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Gündem Filistin Devlet Başkanı Mahmut Abbas TBMM'ye hitap edecek

Filistin Devlet Başkanı Mahmut Abbas TBMM'ye hitap edecek

Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas, Türkiye ziyaretinde önemli temaslarda bulunuyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Beştepe'de bir araya gelen Abbas, bugün Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde Gazze'deki durumu Genel Kurul kürsüsünden aktaracak.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Filistin Devlet Başkanı Mahmut Abbas TBMM'ye hitap edecek
KAYNAK: Haber Merkezi

Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas, iki günlük resmi ziyaret için Türkiye'ye geldi. Ziyaretinin ilk günü, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Beştepe'de ağırlanan Abbas, 5 aylık bir aradan sonra Erdoğan ile bir araya geldi. Görüşmede, Gazze'deki son durum ve acil ateşkes konuları ele alındı.

Filistin Devlet Başkanı Mahmut Abbas TBMM'ye hitap edecek

Abbas TBMM Genel Kurulu'nda Konuşacak

Mahmud Abbas, Türkiye Büyük Millet Meclisi'ni (TBMM) de ziyaret edecek. İlk olarak Meclis Başkanı Numan Kurtulmuş ile bir araya gelecek olan Abbas, ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan ile birlikte Meclis Genel Kurulu'nda konuşacak. Abbas’ın konuşması, Türkçe, İngilizce ve Fransızcaya anlık olarak tercüme edilecek.

Genel Kurul Toplantısı ve Konuşma

Saat 15.00’te olağanüstü toplanacak olan TBMM Genel Kurulu, Filistin halkının sesini duyurmak için önemli bir platform olacak. Meclis Başkanı Kurtulmuş’un açılış konuşmasının ardından, Filistin Devlet Başkanı Abbas kürsüye çıkacak ve İsrail’in saldırılarına ilişkin bilgi verecek. Abbas, uluslararası topluma Filistin’in yaşadığı insani krizleri anlatacak.

Filistin Temalı Sergi Açılacak

Ziyaret kapsamında TBMM'de bir Filistin temalı fotoğraf sergisi de açılacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Filistin Devlet Başkanı Abbas ve Meclis Başkanı Kurtulmuş, sergiyi ziyaret edecekler. Sergi, Filistin halkının yaşadığı zorlukları ve direnişi belgeleyen önemli görseller sunacak. Kurtulmuş, sergi gezisinin ardından Abbas ve heyetiyle özel bir görüşme yapacak.

Abbas Genel Kurul'da açıklama yapıyor

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
TÜİK'in Temmuz Ayı Tarım-ÜFE Verileri Açıklandı

TÜİK'in Temmuz Ayı Tarım-ÜFE Verileri Açıklandı