Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Gündem Fatih Ürek Yeni Formatıyla Ekranlara Geri Dönüyor

Fatih Ürek Yeni Formatıyla Ekranlara Geri Dönüyor

Ünlü şarkıcı Fatih Ürek, son zamanlarda Instagram üzerinden canlı olarak yayınlanan Müzikonair Magazin programına katıldı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Fatih Ürek Yeni Formatıyla Ekranlara Geri Dönüyor
MUHABİR: Kamer Durdu
KAYNAK: Haber Merkezi

Ünlü şarkıcı Fatih Ürek, son zamanlarda Instagram üzerinden canlı olarak yayınlanan Müzikonair Magazin programına katıldı. Programda Özcan Beylan ve Sevtap Gül’ün sunumuyla izleyicilerle buluşan Ürek, yeni projelerinden ve müzik sektöründeki görüşlerinden bahsetti.

“Bal Kaymak” Şarkısı ve Yeni Projeler

Ürek, kısa bir süre önce “Bal Kaymak” isimli şarkısını müzikseverlerle buluşturdu ve şarkıyı kendisi için yaptığını belirtti. Ayrıca, bir dönem “Gelinim Mutfakta” programıyla reyting listelerine damga vuran Ürek, izleyicilerden gelen yoğun talep üzerine ekranlara geri döneceğini duyurdu. Haziran ayından itibaren NOW TV’de yeni bir programla izleyicilerle buluşacağını müjdeleyen Ürek, “Yeni bir format ile ekranlara geliyorum. ‘Gelin Elti Görümce Fatih Ürek İle Eğlence’ programıyla seyircimle buluşacağım” dedi.

Müzik Sektörüne Dair Görüşler

Ürek, günümüz müzik sektörü hakkında da görüşlerini paylaştı. Son 10 yılda kendisini etkileyen bir şarkının çıkmadığını belirten Ürek, “Güzel şarkılar var tabi ama o şarkılar yerine oturmadı” dedi. Ayrıca, müzik sektöründe birçok sanatçının iyi yerlerde şarkı söylemek ve para kazanmak istediğini ancak bunu başarabilenlerin sayısının az olduğunu ifade etti. Ürek, bu durumu sosyo-ekonomik koşullar, hayat şartları ve sektörün yanlış yönlendirilmesi gibi faktörlere bağladı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Kıdem tazminatı fonu kurulmalı

Kıdem tazminatı fonu kurulmalı