Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Gündem Evinin yakınında mülteci tarafından t*cize uğradı

Evinin yakınında mülteci tarafından t*cize uğradı

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ’ın paylaşımı düzensiz göçmen sorununu bir kez daha gündeme getirdi. Özdağ bu sabah DM kutusuna gelen mesajı sosyal medya hesabından paylaştı.

3 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Evinin yakınında mülteci tarafından t*cize uğradı
MUHABİR: Kamer Durdu

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ’ın paylaşımı düzensiz göçmen sorununu bir kez daha gündeme getirdi. Zafer partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ bu sabah DM kutusuna gelen mesajı sosyal medya hesabından paylaştı.

Özdağ’a gelen mesajda bir gencin kız arkadaşının dün gece saat 00.30 civarında kız arkadaşı evinin yakınındaki büfe gittiğini, dönerken yabancı uyruklu olduğunu düşündükleri bir şahıs tarafından önce sözel daha sonra fiziksel t*cize uğradığını iddia etti. T*ciz sonrası mağdur kız çığlık attığı için şahıs olay yerinden kaçarak uzaklaştığını söyledi. Olay sonrası polisi aradıklarını polisin, boşuna uğraşmamalarını şahısın yakalanması durumunda bile ortada darp olmadığı için bin lira civarı bir cezai işlem uygulanacağını söylediğini dile getiren gencin bu söylemler sonrası şikâyetten vazgeçildiklerini iddia etti.

Genç daha sonra aldıkları fonla insan müsveddesi varlıkları sesleniyorum diyerek “Benim kız arkadaşıma, göz bebeğime, her şeyime o sapık tarafından bir zarar gelseydi bunun hesabını kim verecekti? Sizler aldığınız fonlarla, siyasi çıkarlarınız için, hümanizm adı altında bu varlıkların ülkemizde barınmasını savunurken aynı zamanda güvenli plazalarınızda, güvenlikli sitelerinizde oturuyorsunuz” sözlerini dile getirdi.

“Yaratıklarla, t*cizcilerle, sapıklarla bir arada yaşamak zorunda mıyız?”

Sıradan halkın bu tarz olaylardan nasıl korunacağını merak eden genç : “. Peki, biz sıradan halk olarak bu yaratıklarla, t*cizcilerle, sapıklarla bir arada yaşamak zorunda mıyız? Sizler oturduğunuz lüks sitelerde 2 adımda her şeye ulaşırken bizler evimizin dibindeki bakkala giderken t*ciz edilip öldürülecek miyiz? Bu psikolojiyi hiç tattınız mı?  Sizi t*ciz eden insanın tekrar bunu yapabileceğini bilerek evinizden dışarıya çıkmaya tereddüt ettiniz mi?” ifadelerini kullandı.

 “Eşimi dostumu sevdiğimi kaybetmeyi istemiyorum”

Mültecileri gönderme çalışmasında ümit Özdağ’a destek verdiğini de belirterek, “Sayın Ümit hocam lütfen bu mülteci akınına karşı, demografik yapımızı bozmaya çalışanlara karşı, medeniyet görmemiş varlıkları ülkemizde kalıcı hale getirmeye çalışanlarla karşı sesimiz olmaya devam edin. Bu konuda bir Türk genci olarak tamamen arkanızdayım. Eşimi dostumu sevdiğimi savunmaya çalışırken hayatımın kararmasını, eşimi dostumu sevdiğimi kaybetmeyi istemiyorum.” Dedi.

“Zafer Partisi söz veriyor”

Zafer partisi genel başkanı Ümit Özdağ da bu gencin mesajına cevap olarak,” Zafer Partisi söz veriyor. İşgale karşı mücadelemiz devam edecek” sözleriyle mültecilerle göndermek adına verdikleri mücadeleye devam edeceklerini açıkladı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Yargılanan Mahir Akkoyun beraat etti

Yargılanan Mahir Akkoyun beraat etti