Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Gündem Esra Erol’da Bu Hafta: Cengizhan’ın Biyolojik Annesine Kavuşma Umudu

Esra Erol’da Bu Hafta: Cengizhan’ın Biyolojik Annesine Kavuşma Umudu

Televizyon ekranlarının sevilen yüzü Esra Erol, ATV’de yayınlanan programıyla izleyicilerin yüreklerine dokunmaya devam ediyor.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Esra Erol’da Bu Hafta: Cengizhan’ın Biyolojik Annesine Kavuşma Umudu
MUHABİR: Kamer Durdu
KAYNAK: Haber Merkezi

Televizyon ekranlarının sevilen yüzü Esra Erol, ATV’de yayınlanan programıyla izleyicilerin yüreklerine dokunmaya devam ediyor. Aile içi dramalar, kayıp vakaları ve çözüme kavuşmayı bekleyen birçok sorunu ele alan programda bu hafta da zor durumda kalan ailelerin umudu olmaya devam ediyor.

Kayıp Berfin Nerede?

14 yaşındaki Berfin’in akıbeti merak konusu olmaya devam ediyor. Lakabı “mavi” olan bir kişinin onu sakladığı iddiaları gündemde. Ailesi ve sevenleri, Berfin’in bulunması için Esra Erol’dan yardım bekliyor.

Herkesi Şoke Eden Olaylar

58 yaşındaki Fatma’nın aşk hikayesi, yaş farkı nedeniyle trajediye dönüşmüş durumda. Damadının kızını öldürmüş olabileceğini iddia eden bir baba, kızı Fatma’nın sırrını çözmek için Esra Erol’a başvurdu. Ömer’in hikayesi ise daha da dramatik; karısını ve kaynanasını evden kovan Ömer, onların parklarda yaşamak zorunda kaldıklarını gözler önüne seriyor.

Cengizhan’ın Biyolojik Annesine Kavuşma Umutları

Esra Erol, bu hafta da kayıp evlatlarını bulmaya çalışan ailelerin yanında. Cengizhan’ın biyolojik annesine kavuşma umudu, programın duygusal anlarından birini oluşturuyor. Ayrıca, evlilik vaadi ile kandırılanların hikayeleri ve velayet savaşları da programın gündeminde yer alıyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
İstanbul'da 1 Mayıs Kısıtlamaları Kaldırıldı: Taksim'deki Yasaklar Kalktı

İstanbul'da 1 Mayıs Kısıtlamaları Kaldırıldı: Taksim'deki Yasaklar Kalktı